Cikkszám: G055
Készletinfó: Raktáron
990 Ft

Elérhető opciók

Az algás snack egy természetes összetevőkből készült, egészséges nassolnivaló kedvenceink számára.

Mit kínál a Glirex NatureSnack - Algás snack? 

  • Magas minőség
  • Ízletes csemege
  • Tartósítószerektől és adalékanyagoktól mentes
  • Értékes aminosavakat, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz
  • Hozzájárul az egészség megőrzéséhez

Miből és hogyan készült?

Az algás snack egy tiszta zöldség alapú jutalomfalat tengeri algaliszttel (1%) és spirulinával (1%), mely a világ egyik legtáplálóbb és legkoncentráltabb élelmiszere. Az algák fehérjetartalma magas, számos esszenciális aminosavat, ásványi anyagot, nyomelemet és vitamint tartalmaznak: több, mint 20 különféle aminosav, 60 mikro- és makroelem, megannyi vitamin található bennük.
A snack teljes mértékben természetes, nem tartalmaz színezékeket, ízfokozókat, tartósítószereket és más mesterséges adalékanyagokat, nem tartalmaz hozzáadott cukrokat, olajokat és zsírokat, állati- és növényi melléktermékeket vagy más hulladékanyagokat. 100%-ban zöldségek és algák alkotják, nem tartalmaz gabonaféléket. Őrléssel és préseléssel készült, tömör, nincs felfújva és egyéb mesterséges módon feldolgozva.

Milyen hatása van az egészségre? 

Az algák szinte minden területen kifejtik pozitív hatásukat. Erősítik az immunrendszert, segítik az emésztést, méregtelenítenek, védik a májat, hozzájárulnak a szemek, valamint a szív- és érrendszer egészségéhez, serkentik az agyműködést, segítenek védekezni a szabadgyökök ellen, daganatellenes hatásokkal rendelkeznek.

Milyen állatoknak és milyen mennyiségben javasolt? 

Minden kisállatnak - nyulaknak, tengerimalacoknak, csincsilláknak, deguknak, patkányoknak, mókusoknak, hörcsögöknek, egereknek - egyaránt adható, de ügyeljünk a mértékletességre, csak jutalomfalatként, nassolnivalóként ajánlott!

  • Nyulak és tengerimalacok: alapélelmezéstől függően törpenyulaknak és tengerimalacoknak hetente legfeljebb egy-két, nagytestű nyulaknak hetente két-három algás snack adható
  • Csincsillák és deguk: alapélelmezéstől függően havonta egy-két snack adható
  • Hörcsögök, egerek, patkányok: alapélelmezéstől függően egereknek és törpehörcsögöknek hetente egy, aranyhörcsögöknek és patkányoknak hetente egy-két snack adható
  • Mókusok: fajtól és alapélelmezéstől függően hetente egy-két snack adható

Írjon véleményt!

Válassz egy képet vagy húzd ide!
Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!