Cikkszám: G194
Készletinfó: Raktáron
390 Ft

Elérhető opciók

A kukorica pellet természetes, egészséges nassolnivaló kedvenceink számára.

Mit kínál a Glirex NatureSnack - Kukorica pellet

  • Magas minőség 
  • Ízletes csemege
  • Tartósítószerektől és adalékanyagoktól mentes
  • Értékes aminosavakat, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz
  • Hozzájárul az egészség megőrzéséhez

Miből és hogyan készült?

A Glirex kukorica pellet 100%-ban hazai kukoricából készült. Teljes mértékben természetes, tartósítószerektől és egyéb adalékanyagoktól mentesA pelletálásnak köszönhetően könnyen emészthető, értékes tápanyagait kedvencünk szervezete könnyedén feldolgozza. A legtöbb kisállat felettébb ízletesnek találja, ezért a barátkozás segítésére, szelídítésre is alkalmas

Milyen hatása van az egészségre? 

A kukorica megannyi fontos aminosav, ásványi anyag és vitamin található benne, magas az A-, B1-, B2- , B3-, B6-, C- és E-vitamintartalma, illetve a magnézium-, kálium-, kalcium-, foszfor-, kén-, vas- és folsavtartalma. A szervezetre számos pozitív hatása van, többek között serkenti az emésztőrendszert és idegrendszert.

Milyen állatoknak és milyen mennyiségben javasolt? 

A kukorica pellet az elsősorban magokkal táplálkozó, mindenevő fajoknak javasolt: hörcsögöknek, egereknek, mókusoknak, patkányoknak, azonban ügyelni kell a mennyiségre. Hetente legfeljebb egy-két alkalommal javasolt egy kevés kukorica pellet. 

Az elsősorban fűfélékkel táplálkozó, növényevő fajoknak - mint a nyúl, tengerimalac, csincsilla, degu - a kukorica pellet nem javasolt.

Írjon véleményt!

Válassz egy képet vagy húzd ide!
Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!