Cikkszám: G242
Készletinfó: Raktáron
290 Ft

Elérhető opciók

A natúr puffasztott rizs természetes, egészséges nassolnivaló kedvenceink számára.

Mit kínál a Glirex NatureSnack - Puffasztott rizs? 

  • Magas minőség
  • Ízletes csemege
  • Tartósítószerektől, adalékanyagoktól mentes
  • Értékes aminosavakat, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz

Miből és hogyan készült?

A Glirex puffasztott rizs 100%-ban barna rizsből készült. Teljes mértékben természetes, tartósítószerektől és egyéb adalékanyagoktól mentesA gyors hevítéssel történő, speciális puffasztó eljárásnak köszönhetően a rizs értékes tápanyagait kedvencünk szervezete könnyedén fel tudja dolgozni. A legtöbb kisállat felettébb ízletesnek találja, ezért a barátkozás segítésére, szelídítésre is alkalmas

Milyen hatása van az egészségre? 

A barna rizs egy lisztes mag, mely fehérjékben meglehetősen gazdag. Megannyi fontos aminosav, ásványi anyag és vitamin található benne, magas a B1- és B2-vitamintartalma, illetve a magnézium-, foszfor- és vastartalma. A szervezetre számos pozitív hatása van, többek között hozzájárul a keringési rendszer egészségéhez és antioxidánsokat tartalmaz, melyek segítenek megvédeni a szervezet sejtjeit a szabadgyökök káros hatásaitól. 

Milyen állatoknak és milyen mennyiségben javasolt? 

A puffasztott rizs az elsősorban magokkal táplálkozó, mindenevő fajoknak javasolt: hörcsögöknek, egereknek, mókusoknak, patkányoknak, azonban ügyelni kell a mennyiségre. Hetente legfeljebb egy-két alkalommal javasolt egy kis csipetnyi puffasztott rizs. 

Az elsősorban fűfélékkel táplálkozó, növényevő fajoknak - mint a nyúl, tengerimalac, csincsilla, degu - a puffasztott rizs nem javasolt.

Írjon véleményt!

Válassz egy képet vagy húzd ide!
Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!