Cikkszám: G057
Készletinfó: Raktáron
990 Ft

Elérhető opciók

A rovaros snack természetes összetevőkből készült, egészséges nassolnivaló kedvenceink számára.

Mit kínál a Glirex NatureSnack - Rovaros snack? 

  • Magas minőség
  • Ízletes csemege
  • Tartósítószerektől és adalékanyagoktól mentes
  • Értékes aminosavakat, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalma
  • Hozzájárul az egészség megőrzéséhez

Miből és hogyan készült?

A rovaros snack egy tiszta zöldség alapú jutalomfalat lisztkukaccal (25%) és hermetialárvával (5%). A snack fehérjetartalma magas, számos esszenciális aminosavat, ásványi anyagot, nyomelemet és vitamint tartalmaz
A snack teljes mértékben természetes, nem tartalmaz színezékeket, ízfokozókat, tartósítószereket és más mesterséges adalékanyagokat, nem tartalmaz hozzáadott cukrokat, olajokat és zsírokat, állati- és növényi melléktermékeket vagy más hulladékanyagokat. 100%-ban zöldségek és lárvák alkotják, nem tartalmaz gabonaféléket. Őrléssel és préseléssel készült, tömör, nincs felfújva és egyéb mesterséges módon feldolgozva.

Milyen hatása van az egészségre? 

A lárváknak köszönhetően kedvencünk a snack által olyan aminosavakhoz juthat, melyek létfonotsságúak és növényi eredetű fehérjével nem pótolhatók. A snack tartalmaz céklát, aminek többek között a vérképzésben van jelentős szerepe, valamint a benne lévő fitokemikáliák és antioxidánsok erős daganatellenes hatásokkal rendelkeznek.

Milyen állatoknak és milyen mennyiségben javasolt? 

  • Hörcsögök, egerek, patkányok: alapélelmezéstől függően egereknek és törpehörcsögöknek hetente egy, aranyhörcsögöknek és patkányoknak hetente egy-két rovaros snack adható
  • Mókusok: fajtól és alapélelmezéstől függően hetente egy-két snack adható

Elsősorban fűfélékkel táplálkozó fajoknak - mint a nyúl, tengerimalac, csincsilla, degu - a rovaros snack nem javasolt!

Megjegyzés: A snack tartalmaz céklát. A cékla erős színét a betalain adja, mely sok esetben kisállatunk vizeletét is elszínezheti. Ne ijedjünk meg, ha a snack fogyasztása után kedvencünk vizelete esetlegesen narancssárga, piros vagy akár egészen sötét vörös lesz! 

Írjon véleményt!

Válassz egy képet vagy húzd ide!
Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!