Kategóriák
Kosarad

Csapj le rá!

Itt találhatók azon különleges termékek, melyek nem kerültek be webshopunk alapkínálatába, illetve valamiben eltérnek azoktól, így csak limitált számban elérhetők – gyakran csupán egyetlen egy darab! Csapj le rájuk rendkívül kedvező áron!

Glirex NatureSupplies - Kerámia kaktusz házikó - Csapj le rá! Glirex NatureSupplies - Kerámia kaktusz házikó - Csapj le rá!
-30 %
Csapj le rá!  Ez a termék csak limitált számban várásolható meg, nem szerepel a Glirex alap termékkínálatában, vagy nem egyezik azzal. Miben más? Miben tér el az alapkínálatban található Glirex NatureSupplies - Kerámia kaktusz házikó terméktől?  Ezen termék fedelének belső kial..
4 590 Ft-tól 6 590 Ft
Nettó ár:3 614 Ft
Glirex NatureSupplies - Kerámia kaktusz itatótartó - Csapj le rá! Glirex NatureSupplies - Kerámia kaktusz itatótartó - Csapj le rá!
-17 %
Csapj le rá!  Ez a termék csak limitált számban várásolható meg, nem szerepel a Glirex alap termékkínálatában vagy eltér attól. Miben más? Miben tér el az alapkínálatban található Glirex NatureSupplies - Kerámia kaktusz itatótartó terméktől?  Ebbe a kaktusz itatótartóba a Glire..
2 890 Ft-tól 3 490 Ft
Nettó ár:2 276 Ft
Glirex NatureSupplies - Műanyag futókerék (kisebb testű állatoknak) - Csapj le rá! Glirex NatureSupplies - Műanyag futókerék (kisebb testű állatoknak) - Csapj le rá!
-11 %
Csapj le rá!  Ez a termék csak limitált számban várásolható meg, nem szerepel a Glirex alap termékkínálatában, vagy nem egyezik azzal. Miben más? Miben tér el az alapkínálatban található Glirex ForOwner - Műanyag futókerék (kisebb testű állatoknak) terméktől?  A futókerekek műa..
8 490 Ft-tól 9 490 Ft
Nettó ár:6 685 Ft
Glirex NatureSupplies - Műanyag futókerék (kisebb testű állatoknak) méret: 30,5 cm - Csapj le rá! Glirex NatureSupplies - Műanyag futókerék (kisebb testű állatoknak) méret: 30,5 cm - Csapj le rá!
-6 %
Csapj le rá!  Ez a termék csak limitált számban várásolható meg, nem szerepel a Glirex alap termékkínálatában, vagy nem egyezik azzal. Miben más? Miben tér el az alapkínálatban található Glirex ForOwner - Műanyag futókerék (kisebb testű állatoknak) terméktől?  Ezen futókerék sz..
12 690 Ft-tól 13 490 Ft
Nettó ár:9 992 Ft
Glirex NatureSupplies - Házikó etetővel és önitatóval  - Csapj le rá! Glirex NatureSupplies - Házikó etetővel és önitatóval  - Csapj le rá!
-20 %
Csapj le rá!  Ez a termék csak limitált számban várásolható meg, nem szerepel a Glirex alap termékkínálatában, vagy nem egyezik azzal. Miben más? Miben tér el az alapkínálatban található Glirex NatureSupplies - Házikó etetővel és önitatóval terméktől?  Ennek a házikónak a hátla..
3 990 Ft-tól 4 990 Ft
Nettó ár:3 142 Ft
Glirex NatureTreasures - Egyéni mix mindenevőknek (150g) - Csapj le rá! Glirex NatureTreasures - Egyéni mix mindenevőknek (150g) - Csapj le rá!
-33 %
Csapj le rá!  Ez a termék csak limitált számban várásolható meg, nem szerepel a Glirex alap termékkínálatában, vagy nem egyezik azzal. Miben más? Ez egy speciálisan összeállított egyéni mix, csupán néhány darab van belőle! Természetes, ínycsiklandó kiegészí..
1 390 Ft-tól 2 090 Ft
Nettó ár:1 094 Ft
Glirex NatureHealth - Útifű maghéj  - Csapj le rá! Glirex NatureHealth - Útifű maghéj  - Csapj le rá!
-24 %
Csapj le rá!  Ez a termék csak limitált számban várásolható meg, nem szerepel a Glirex alap termékkínálatában.  A lándzsás útifű maghéj természetes étrend kiegészítő, mely támogatja az emésztőrendszer egészséges működését. Mit kínál a Glirex Herbaria - Útifű maghéj?  ..
450 Ft-tól 590 Ft
Nettó ár:354 Ft
Tételek: 1 - 7 / 7 (1 oldal)
1
false
false
true
Törlés
Módosítás
tr