Kategóriák
Kosarad

2024.02.19-től 2024.02.29-ig webáruházunkban a rendelések leadása szünetel!

Csapj le rá!

Itt találhatók azon különleges termékek, melyek nem kerültek be webshopunk alapkínálatába, illetve valamiben eltérnek azoktól, így csak limitált számban elérhetők – gyakran csupán egyetlen egy darab! Csapj le rájuk rendkívül kedvező áron!

Glirex NatureSupplies - Kerámia kaktusz házikó - Csapj le rá! Glirex NatureSupplies - Kerámia kaktusz házikó - Csapj le rá!
-30 %
Csapj le rá!  Ez a termék csak limitált számban várásolható meg, nem szerepel a Glirex alap termékkínálatában, vagy nem egyezik azzal. Miben más? Miben tér el az alapkínálatban található Glirex NatureSupplies - Kerámia kaktusz házikó terméktől?  Ezen termék fedelének belső kial..
4 590 Ft-tól 6 590 Ft
Nettó ár:3 614 Ft
Glirex NatureSupplies - Kerámia kaktusz itatótartó - Csapj le rá! Glirex NatureSupplies - Kerámia kaktusz itatótartó - Csapj le rá!
-17 %
Csapj le rá!  Ez a termék csak limitált számban várásolható meg, nem szerepel a Glirex alap termékkínálatában vagy eltér attól. Miben más? Miben tér el az alapkínálatban található Glirex NatureSupplies - Kerámia kaktusz itatótartó terméktől?  Ebbe a kaktusz itatótartóba a Glire..
2 890 Ft-tól 3 490 Ft
Nettó ár:2 276 Ft
Glirex NatureSupplies - Műanyag futókerék (kisebb testű állatoknak) méret: 25,5 cm - Csapj le rá! Glirex NatureSupplies - Műanyag futókerék (kisebb testű állatoknak) méret: 25,5 cm - Csapj le rá!
-14 %
Csapj le rá!  Ez a termék csak limitált számban várásolható meg, nem szerepel a Glirex alap termékkínálatában, vagy nem egyezik azzal. Miben más? Miben tér el az alapkínálatban található Glirex ForOwner - Műanyag futókerék (kisebb testű állatoknak) terméktől?  A futókerekek műa..
8 190 Ft-tól 9 490 Ft
Nettó ár:6 449 Ft
Glirex NatureSupplies - Futókerék (nagyobb testű állatoknak) méret: 50 cm- Csapj le rá! Glirex NatureSupplies - Futókerék (nagyobb testű állatoknak) méret: 50 cm- Csapj le rá!
-12 %
Csapj le rá!  Ez a termék csak limitált számban várásolható meg, nem szerepel a Glirex alap termékkínálatában, vagy nem egyezik azzal. Miben más? Miben tér el az alapkínálatban található Glirex NatureSupplies - Futókerék (nagyobb testű állatoknak) terméktől?  A kerékre véletlen..
22 990 Ft-tól 25 990 Ft
Nettó ár:18 102 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
1
false
false
true
Törlés
Módosítás
tr