Cikkszám: G0128
Készletinfó: Raktáron
590 Ft

Elérhető opciók

Az Extravit csemege természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára.

Mit kínál a Glirex NatureTreasures - Extravit csemege? 

  • Magas minőség
  • Ízletes, természetes csemege
  • Tartósítószerektől, adalékanyagoktól mentes
  • Értékes aminosavakat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és vitaminokat tartalmaz
  • Gondoskodik a változatosságról

Összetevők: körömvirág, petrezselyem, cukkini, máriatövismag, paszternák, borsószirom, eperfalevél, bíborheremag

Vissza a természetbe!

Természetes körülmények között a növényevő fajok - mint a nyúl, tengerimalac, csincsilla, degu - táplálékét bár javarészt különböző fűfélék alkotják, mindennapi étrendjük lényeges részét képzik a gyógynövények, virágok, levelek is, sőt mitöbb, minimális mennyiségben magukhoz vesznek a természetben előforduló aprómagvakat is. A mindenevő kisállatok - mint a hörcsög, egér, patkány, mókus - csakugyan rendszeresen egészíti ki a főként magvakból és rovarokból álló táplálékát gyógynövényekkel. Az Extravit csemege ezért ideális kiegészítő eleség minden kisállat számára, hozzájárul a legtermészetesebb és ezáltal legegészségesebb étrend kialakításához.

Milyen hatása van az egészségre?

Az Extravit csemege rendkívül egészséges, többek között támogatja az immunrendszert, segíti az emésztést, gyulladáscsökkentő, antibakteriális, vértisztító hatású, javítja a keringést és segíti a sebgyógyulást, segít megakadályozni a vese- és hólyagkő képződését. Antioxidánsokat tartalmaz, semlegesíti a szabadgyököket, serkenti a májsejtek termelődését és gyorsítja a regenerálódásukat.
Teljes mértékben természetes; tartósítószerektől és egyéb adalékanyagoktól mentes

Milyen állatoknak és milyen mennyiségben javasolt? 

Minden kisállatnak - nyulaknak, tengerimalacoknak, csincsilláknak, deguknak, patkányoknak, mókusoknak, hörcsögöknek, egereknek - egyaránt adható, de ügyeljünk a mértékletességre. 

  • Nyulak és tengerimalacok: alapélelmezéstől függően törpenyulaknak és tengerimalacoknak hetente legfeljebb két, nagytestű nyulaknak hetente két-három alkalommal egy kis csipetnyi adható
  • Csincsillák és deguk: alapélelmezéstől függően hetente legfeljebb egy alkalommal egy kis csipet adható
  • Hörcsögök, egerek, patkányok: alapélelmezéstől függően egereknek és törpehörcsögöknek hetente egy, aranyhörcsögöknek és patkányoknak hetente egy-két alkalommal egy kis csipetnyi adható
  • Mókusok: fajtól és alapélelmezéstől függően hetente egy-két alkalommal egy kis csipetnyi adható

Írjon véleményt!

Válassz egy képet vagy húzd ide!
Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!