Cikkszám: G175
Készletinfó: Raktáron
0 Ft

Az egyéni mix lehetőséget nyújt arra, hogy elkészítsd a tökéletes ínyencséget kiskedvencednek.

Mit kínál a Glirex - Egyéni mix

  • Magas minőség
  • Számtalan lehetőség
  • Egyedi, személyre szabott csemege
  • Gondoskodik a változatosságról
  • Garantált móka és öröm

Állítsd össze saját magad kedvenced kedvencét a kedvenceiből!

Az egyéni mix által lehetőséged nyílik megajándékozni kisállatodat egy teljes mértékben személyre szabott, ínycsiklandó csemegecsomaggal, de akár egy az igényeinek megfelelő főeleséget is összeállíthatsz számára. Te döntöd el, hogy a keverék pontosan mely összetevőket milyen mennyiségben tartalmazza, mi csupán összekeverjük azokat az általad megadott recept alapján. 

Hogyan használd a keverőt?

  1. A "Hozzáadás" gombra kattintva válaszd ki azokat az összetevőket, melyekből saját keveréked össze szeretnéd állítani!
  2. A "Saját mixed az alábbi termékeket tartalmazza" címszó alatti boxban láthatod az általad kiválasztott összetevőket. A mellettük lévő számmezőbe írd be, hány grammot szeretnél a keverékedbe tenni az adott hozzávalóból! A számmező melletti "+" és "-" jelek segítségével egyesével is növelheted vagy csökkentheted a mennyiséget. 
  3. Ha meggondoltad magad és egy hozzávalót szeretnél a mixből eltávolítani, vidd a kurzort az adott összetevőre és kattints a számmező alatti "Eltávolítás" gombra!
  4. Amikor végeztél saját mixed összeállításával kattints a fenti "Kosárba teszem" gombra!

Tipp:  A különféle magvakból, zöldségekből és gyümölcsökből érdemes legalább 10 grammot kérni termékenként, mivel ezek jelentősen nehezebbek a leveleknél, virágoknál, fehérjéknél, és így a 10 grammnál kisebb mennyiségek szinte értékelhetetelenül kevesek lennének. 

Írjon véleményt!

Válassz egy képet vagy húzd ide!
Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!