Cikkszám: G080
Készletinfó: Raktáron
350 Ft

Elérhető opciók

A szárított gyógynövénykeverék természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára.

Mit kínál a Glirex Herbaria - Mezei oázis? 

  • Magas minőség
  • Ízletes, természetes csemege
  • Tartósítószerektől, adalékanyagoktól mentes
  • Értékes aminosavakat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és vitaminokat tartalmaz
  • Gondoskodik a változatosságról
  • Hozzájárul az egészség megőrzéséhez

Összetevők: málnalevél, kasvirág, kamilla, petrezselyem, szederlevél, kék búzavirág

Vissza a természetbe!

Természetes körülmények között az elsősorban fűfélékkel táplálkozó, növényevő fajok - mint a nyúl, tengerimalac, csincsilla, degu - mindennapi táplálékának lényeges részét képzik a különféle gyógynövények, de az elsősorban magevő, mindenevő kisállatok - mint a hörcsög, egér, patkány, mókus - sem vetik meg, a vadonban rendszeresen vesznek magukhoz gyógynövényeket is. A mezei oázis egy szárított gyógynövénykeverék, mely gondoskodik a változatosságról, hozzájárul a kedvencünk számára legtermészetesebb és ezáltal legegészségesebb étrend kialakításához. Ideális kiegészítő eleség minden kisállat számára télen-nyáron. 

Milyen hatása van az egészségre? 

A Mezei oázis gyógynövénykeverék rendkívül egészséges, többek között étvágyjavító hatású, segíti az emésztést, illetve vízhajtó hatású, vértisztító, salaktalanító, méregtelenítő, segít megakadályozni a vese- és hólyagkő képződését, támogatja a kiválasztórendszert, illetve serkenti az immunrendszer működését. Görcsoldó, gyulladáscsökkentő, antibakteriális, segít megakadályozni a fertőzések kialakulását. 

Milyen állatoknak és milyen mennyiségben javasolt? 

Minden kisállatnak - nyulaknak, tengerimalacoknak, csincsilláknak, deguknak, patkányoknak, mókusoknak, hörcsögöknek, egereknek - egyaránt adható, de ügyeljünk a mértékletességre. 

  • Nyulak és tengerimalacok: alapélelmezéstől függően törpenyulaknak és tengerimalacoknak hetente legfeljebb két-három, nagytestű nyulaknak hetente három-négy alkalommal egy kis csipetnyi adható
  • Csincsillák és deguk: alapélelmezéstől függően hetente legfeljebb egy alkalommal egy kis csipet adható
  • Hörcsögök, egerek, patkányok: alapélelmezéstől függően egereknek és törpehörcsögöknek hetente egy, aranyhörcsögöknek és patkányoknak hetente egy-két alkalommal egy kis csipetnyi adható
  • Mókusok: fajtól és alapélelmezéstől függően hetente egy-két alkalommal egy kis csipetnyi adható

Írjon véleményt!

Válassz egy képet vagy húzd ide!
Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!