Cikkszám: G078
Készletinfó: Raktáron
390 Ft

Elérhető opciók

A szárított virágkeverék természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára.

Mit kínál a Glirex Herbaria - Virágözön? 

  • Magas minőség
  • Ízletes, természetes csemege
  • Tartósítószerektől, adalékanyagoktól mentes
  • Értékes aminosavakat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és vitaminokat tartalmaz
  • Gondoskodik a változatosságról
  • Hozzájárul az egészség megőrzéséhez

Összetevők: körömvirág, rózsa, hibiszkusz, vörös búzavirág

Vissza a természetbe!

Természetes körülmények között az elsősorban fűfélékkel táplálkozó, növényevő fajok - mint a nyúl, tengerimalac, csincsilla, degu - mindennapi táplálékának lényeges részét képzik a különféle gyógynövények, de az elsősorban magevő, mindenevő kisállatok - mint a hörcsög, egér, patkány, mókus - sem vetik meg, a vadonban rendszeresen vesznek magukhoz gyógynövényeket is. A virágözön egy szárított gyógynövénykeverék, mely gondoskodik a változatosságról, hozzájárul a kedvencünk számára legtermészetesebb és ezáltal legegészségesebb étrend kialakításához. Ideális kiegészítő eleség minden kisállat számára télen-nyáron. 

Milyen hatása van az egészségre? 

A Virágözön virágkeverék rendkívül egészséges, többek között támogatja az immunrendszert, étvágyjavító hatású, segíti az emésztést, gyulladáscsökkentő, antibakteriális, vértisztító hatású, javítja a keringést, segíti a sebgyógyulást, segít megakadályozni a fertőzések kialakulását, antioxidánsokban gazdag, így védi a májat és leköti a szabadgyököket, daganatellenes hatással bír. 

Milyen állatoknak és milyen mennyiségben javasolt? 

Minden kisállatnak - nyulaknak, tengerimalacoknak, csincsilláknak, deguknak, patkányoknak, mókusoknak, hörcsögöknek, egereknek - egyaránt adható, de ügyeljünk a mértékletességre. 

  • Nyulak és tengerimalacok: alapélelmezéstől függően törpenyulaknak és tengerimalacoknak hetente legfeljebb egy-két, nagytestű nyulaknak hetente két-három alkalommal egy kis csipetnyi adható
  • Csincsillák és deguk: alapélelmezéstől függően havonta legfeljebb három alkalommal egy kis csipet adható
  • Hörcsögök, egerek, patkányok: alapélelmezéstől függően egereknek és törpehörcsögöknek hetente egy, aranyhörcsögöknek és patkányoknak hetente egy-két alkalommal egy kis csipetnyi adható
  • Mókusok: fajtól és alapélelmezéstől függően hetente legfeljebb egy-két alkalommal egy kis csipetnyi adható

Írjon véleményt!

Válassz egy képet vagy húzd ide!
Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!