Kategóriák
Kosarad

2024.02.19-től 2024.02.29-ig webáruházunkban a rendelések leadása szünetel!

Glirex - Ajándékutalvány

Glirex - Ajándékutalvány
Glirex - Ajándékutalvány
Glirex - Ajándékutalvány
Glirex - Ajándékutalvány
Glirex - Ajándékutalvány
  • Készlet: Raktáron
  • Hűségpont: 0
  • Cikkszám: G562
  • Szállítás: 2-5 munkanap
2 500 Ft
Nettó ár: 1 969 Ft
Ár hűségpontokban: 1968

Elérhető opciók

Nem tudod, mit adj ajándékba? Válassz ajándékutalványt, mellyel az öröm garantált!

Ezzel nem lőhetsz mellé!

Karácsony vagy húsvét? Szülinap vagy névnap? Valentín nap vagy évforduló? Ötös lett a bizonyítványa vagy más valamit ünnepelnétek? Esetleg csak úgy meglepnéd szeretted valamivel, hogy kifejezd iránta szereteted?
...de nincs ötleted, bizonytalan vagy, mi lenne a legjobb meglepetés? Ne törd tovább a fejed; a Glirex ajándékutalvánnyal nem lőhetsz mellé, minden kisállattartó számára tökéletes ajándék! 

Egy ajándékutalvány mindig mentőöv lehet, s az ajándékozott fél garantáltan örülni fog, hisz a tökéletes ajándékot kapta; pontosan azt, amire vágyik, amire éppen szüksége van. Nem kell félned, hogy olyan házikót veszel a hörcsögének, amilyenből már éppen van egy, vagy olyan jutalomfalatot a tengerimalacának, amit éppen nem szeret. Menj biztosra!

Hogyan működik?

Az ajándékutalvány megvásárlásával egy ajándékkártyát küldünk, melyen szerepel egy egyéni kód. A megajándékozott személy webáruházunkban a vásárlás végén a kosárban, illetve a fizetési oldalon tudja beváltani az utalványt e kód segítségével. Ekkor az ajándékutalvány teljes értéke levonódik a rendelés végösszegéből. 
Az ajándékutalvány bármely termékekre felhasználható.
Az ajándékutalványt egyszer váltható be. 

Az ajándékutalvány a kézhezvételtől számított 1 évig érvényes.

Spórolj pénzt és védd a környezeted!

Ha nem szeretnél szállítási költséget fizetni egy ajándékutalvány miatt, és nem ragaszkodsz a fizikális kártyához, akkor ki tudunk állítani egy virtuális ajándékutalványt is.
Ez esetben az ajándékkártyát csak emailben küldjük el Neked.
Ezzel nem csak pénzt spórolhatsz, de Földünk védelméhez is hozzájárulsz, hiszen a kártya sem kerül nyomtatásra, s mivel fizikálisan nem küldjük el, nem használunk csomagolóanyagot sem, valamint a szállítással járó környezetszennyezést is elkerülöd. 

Hogyan kérj virtuális kártyát?

Amennyiben a kártyát csak emailben szeretnéd megkapni, és más kiszállítandó termék sincs a kosaradban, a rendelés végén válaszd a személyes átvétel opciót – ez ugyanis díjtalan – valamint írd be a megjegyzésbe, hogy az ajándékutalvány kártyát virtuálisan kéred. 
Természetesen akkor is kérheted az utalványt fizikális kártya helyett emailben, ha a rendelésedben egyidejűleg szereplő más termékeket viszont szeretnél kiszállítással kérni. Ekkor nyugodtan válaszd ki a számodra szimpatikus szállítási módot, és a megjegyzésbe írd be, hogy az ajándékutalvány kártyát csak vituálisan kéred.

Elérhető opciók:

  • 2500 Ft értékben beváltható ajándékkártya
  • 5000 Ft értékben beváltható ajándékkártya
  • 10.000 Ft értékben beváltható ajándékkártya
  • 20.000 Ft értékben beváltható ajándékkártya

Igény esetén ezektől eltérő összegben is van lehetőség ajándékutalvány vásárlásra. Amennyiben egyedi összeggel szeretnéd megajándékozni ismerősödet, írj emailt az info@glirex.hu email címre. 

Írj véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
1
false
false
true
Törlés
Módosítás
tr