Kategóriák
Kosarad

Extra

Nem tudod, mit válassz kiskedvencednek? Segítünk dönteni! Összeállítottunk egy alapcsomagot speciálisan hibrid* törpehörcsögök, illetve dzsungáriai- és campbell törpehörcsögök részére, mely a naponta adandó főeleség mellett tartalmaz néhány fontos, kiskedvenced szervezete számára értékes kiegészítő ..
5 990 Ft-tól
Nettó ár:4 717 Ft
Nem tudod, mit válassz kiskedvencednek? Segítünk dönteni! Összeállítottunk egy alapcsomagot speciálisan szíriai aranyhörcsögök részére, mely a naponta adandó főeleség mellett tartalmaz néhány fontos, kiskedvenced szervezete számára értékes kiegészítő eledelt, jó kis elfoglaltságot nyújtó nassolnival..
5 990 Ft-tól
Nettó ár:4 717 Ft
Nem tudod, mit válassz kiskedvencednek? Segítünk dönteni! Összeállítottunk egy alapcsomagot speciálisan roborovszki- és kínai csíkos törpehörcsögök részére, mely a naponta adandó főeleség mellett tartalmaz néhány fontos, kiskedvenced szervezete számára értékes kiegészítő eledelt, jó kis elfoglaltság..
5 990 Ft-tól
Nettó ár:4 717 Ft
Nem tudod, mit válassz kiskedvencednek? Segítünk dönteni! Összeállítottunk egy alapcsomagot speciálisan nyulak és tengerimalacok részére, mely a naponta adandó fő táplálékuk, azaz a széna mellett tartalmaz néhány fontos, kiskedvenced szervezete számára értékes kiegészítő eledelt, jó kis elfoglaltság..
5 990 Ft-tól
Nettó ár:4 717 Ft
Nem tudod, mit válassz kiskedvencednek? Segítünk dönteni! Összeállítottunk egy alapcsomagot speciálisan csincsillák és degukrészére, mely a naponta adandó fő táplálékuk, azaz a széna mellett tartalmaz néhány fontos, kiskedvenced szervezete számára értékes kiegészítő eledelt, jó kis elfoglaltságot ny..
5 990 Ft-tól
Nettó ár:4 717 Ft
A meglepetés box egy izgalmas lehetőség, mellyel egyedi, személyre szabott ajándékokkal lepheted meg kedvenceidet. Mit kínál a Glirex - Meglepetés box?  Magas minőség Egyedi, máshol nem elérhető termékek Személyre szabott ajándék Garantált izgalom és öröm Elég bátor vagy?  Vál..
3 990 Ft-tól
Nettó ár:3 142 Ft
Légmentesen záró üvegedény a különféle kisállateledelek tárolásához. Mit kínál a Glirex ForOwner - Eledeltároló üveg?  Magas minőség Légmentesen zár Valódi üveg Lézergravírozott bambusztető Kézműves termék Praktikus és esztétikus Természetes  Méretek: M: 15 cm, Ø: 10,5 cm, ..
2 590 Ft-tól
Nettó ár:2 039 Ft
A Glirex fa mérőkanállal az adagolás gyerekjáték! A fő- és kiegészítő eledelek megfelelő adagolása rendkívül fontos kiskedvenceink egészségének szempontjából. A Glirex mérőkanál segít mértéket tartani, hogy a számukra legoptimálisabban etethessük kisállatainkat. A fa mérőkanál erős, masszív, i..
590 Ft-tól
Nettó ár:465 Ft
A Glirex mérőkanállal az adagolás gyerekjáték! A fő- és kiegészítő eledelek megfelelő adagolása rendkívül fontos kiskedvenceink egészségének szempontjából. A Glirex mérőkanál segít mértéket tartani, hogy a számukra legoptimálisabban etethessük kisállatainkat.  Egy teli mérőkanál 4-5 g magalapú..
290 Ft-tól
Nettó ár:228 Ft
Glirex logót mintázó, lézeres technikával készült, kézműves kulcstartó fából. Mit kínál a Glirex ForOwner - Glirex kulcstartó?  Magas minőség Kézműves termék Lézergravírozott, lézervágott Fából készült, természetes Egyedi ajándék Örök emlék A természetbarát, nyírfából lézergr..
390 Ft-tól
Nettó ár:307 Ft
Kisállatainkat mintázó, lézervágott, kézműves kulcstartó fából, hogy kedvenceink mindig és mindenhol velünk lehessenek. Mit kínál a Glirex ForOwner - Sziluett kulcstartó?  Magas minőség Kézműves termék Lézervágott Fából készült, természetes Örök emlék Kiváló ajándék A termész..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
Kisállataink lábnyokát mintázó, lézergravírozott és lézervágott, kézműves kulcstartó fából, hogy kedvenceink mindig és mindenhol velünk lehessenek. Mit kínál a Glirex ForOwner - Lábnyom kulcstartó?  Magas minőség Kézműves termék Lézergravírozott és lézervágott Fából készült, természet..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
Kisállatainkat mintázó, lézervágott, kézműves kulcstartó fából, akár névvel ellátva, hogy kedvenceink mindig és mindenhol velünk lehessenek. Mit kínál a Glirex ForOwner - Egyedi kisállatos kulcstartó?  Magas minőség Kézműves termék Lézergravírozott, lézervágott Fából készült, természe..
390 Ft-tól
Nettó ár:307 Ft
Nem tudsz választani szénáink közül? Bizonytalan vagy, melyik lenne igazán kiskedvenced ínyére való? Segítünk dönteni; próbáld ki mindet! Termékmintáinkkal kisebb kiszerelésekben, így kedvezőbb módon juthatsz hozzá mind a hat típusú szénánkhoz!  A termékminta csomag tartalma: Glirex Hay - ..
690 Ft-tól
Nettó ár:543 Ft
Nem tudod, melyik almot válaszd kínálatunkból? Bizonytalan vagy, melyik lenne igazán megfelelő kiskedvenced számára? Segítünk dönteni; próbáld ki mindet! Termékmintáinkkal kisebb kiszerelésekben, így kedvezőbb módon juthatsz hozzá tíz teljes almozásra is alkalmas almunkhoz. A termékminta csomag ..
1 290 Ft-tól
Nettó ár:1 016 Ft
Kisállatokat mintázó, lézeres technikával fából készült, kirakós játék. Mit kínál a Glirex ForOwner - Puzzle?  Kézműves termék Lézervágott Fából készült, természetes Remek szórakozás Egyedi ajándék A természetbarát, nyírfából lézervágó technikával készült, kisállataink sziluett..
2 490 Ft-tól
Nettó ár:1 961 Ft
Nem tudsz választani szénapelleteink közül? Bizonytalan vagy, melyik lenne igazán kiskedvenced ínyére való? Segítünk dönteni; próbáld ki mindet! Termékmintáinkkal kedvező módon és kisebb kiszerelésben juthatsz hozzá mind a hét típusú szénapelletünkhöz!  A termékminta csomag tartalma: Glire..
990 Ft-tól
Nettó ár:780 Ft
Nem tudod, mit adj ajándékba? Válassz ajándékutalványt, mellyel az öröm garantált! Ezzel nem lőhetsz mellé! Karácsony vagy húsvét? Szülinap vagy névnap? Valentín nap vagy évforduló? Ötös lett a bizonyítványa vagy más valamit ünnepelnétek? Esetleg csak úgy meglepnéd szeretted valamivel, hogy ki..
2 500 Ft-tól
Nettó ár:1 969 Ft
Szeretnéd, ha kedvenced étrendje változatos lenne, vitaminokkkal teli? Kiegészítenéd egyhangú napi menüjét valami igazán természetes és rendkívül egészséges, ínycsiklandó finomsággal? Szeretnél kedveskedni neki úgy, hogy közben még immunrendszerét is támogatod, hozzájárulsz egészsége megőrzéséhez? N..
9 990 Ft-tól
Nettó ár:7 866 Ft
Szeretnéd, ha kedvenced étrendje változatos lenne, vitaminokkkal teli? Kiegészítenéd egyhangú napi menüjét valami igazán természetes és rendkívül egészséges, ínycsiklandó finomsággal? Szeretnél kedveskedni neki úgy, hogy közben még immunrendszerét is támogatod, hozzájárulsz egészsége megőrzéséhez? N..
9 990 Ft-tól
Nettó ár:7 866 Ft
A támogatói kártyával segítheted a Csincsillamentés munkáját.  Ments életet! A támogatói kártya megvásárlásával hozzájárulhatsz egy apró élet megmentéséhez. A kártya összegének 100%-át a hányatott sorsú, mentett csincsillák ellátására, az eledelekre, felszerelésekre, gyógyszerekre és orvosi ke..
200 Ft-tól
Nettó ár:157 Ft
A támogatói kártyával segítheted a Degumentés munkáját.  Ments életet! A támogatói kártya megvásárlásával hozzájárulhatsz egy apró élet megmentéséhez. A kártya összegének 100%-át a hányatott sorsú, mentett deguk ellátására, az eledelekre, felszerelésekre, gyógyszerekre és orvosi kezelésekre fo..
200 Ft-tól
Nettó ár:157 Ft
A támogatói kártyával segítheted az Egérmentés munkáját.  Ments életet! A támogatói kártya megvásárlásával hozzájárulhatsz egy apró élet megmentéséhez. A kártya összegének 100%-át a hányatott sorsú, mentett egerek ellátására, az eledelekre, felszerelésekre, gyógyszerekre és orvosi kezelésekre ..
200 Ft-tól
Nettó ár:157 Ft
A támogatói kártyával segítheted a Hörcsögmentés munkáját.  Ments életet! A támogatói kártya megvásárlásával hozzájárulhatsz egy apró élet megmentéséhez. A kártya összegének 100%-át a hányatott sorsú, mentett hörcsögök ellátására, az eledelekre, felszerelésekre, gyógyszerekre és orvosi kezelés..
200 Ft-tól
Nettó ár:157 Ft
A támogatói kártyával segítheted a Mókusmentés munkáját.  Ments életet! A támogatói kártya megvásárlásával hozzájárulhatsz egy apró élet megmentéséhez. A kártya összegének 100%-át a hányatott sorsú, mentett mókusok ellátására, az eledelekre, felszerelésekre, gyógyszerekre és orvosi kezelésekre..
200 Ft-tól
Nettó ár:157 Ft
A támogatói kártyával segítheted a Nyúlmentés munkáját.  Ments életet! A támogatói kártya megvásárlásával hozzájárulhatsz egy apró élet megmentéséhez. A kártya összegének 100%-át a hányatott sorsú, mentett nyulak ellátására, az eledelekre, felszerelésekre, gyógyszerekre és orvosi kezelésekre f..
200 Ft-tól
Nettó ár:157 Ft
A támogatói kártyával segítheted a Patkánymentés munkáját.  Ments életet! A támogatói kártya megvásárlásával hozzájárulhatsz egy apró élet megmentéséhez. A kártya összegének 100%-át a hányatott sorsú, mentett patkányok ellátására, az eledelekre, felszerelésekre, gyógyszerekre és orvosi kezelés..
200 Ft-tól
Nettó ár:157 Ft
A támogatói kártyával segítheted a Tengerimalac-mentés munkáját.  Ments életet! A támogatói kártya megvásárlásával hozzájárulhatsz egy apró élet megmentéséhez. A kártya összegének 100%-át a hányatott sorsú, mentett tengerimalacok ellátására, az eledelekre, felszerelésekre, gyógyszerekre és orv..
200 Ft-tól
Nettó ár:157 Ft
Vásárolj kedvencednek minőségi, természetes, biztonságos és praktikus felszereléseket kedvező áron, csomagban! A Glirex kisállatfelszerelések egytől egyig kétkezi megmunkálással készülnek, kézműves termékek. Minden egyes elemet magunk készítünk, majd vizsgálunk át, finomítunk, így biztosítva az e..
8 390 Ft-tól
Nettó ár:6 606 Ft
Vásárolj kedvencednek minőségi, természetes, biztonságos és praktikus felszereléseket kedvező áron, csomagban! A Glirex kisállatfelszerelések egytől egyig kétkezi megmunkálással készülnek, kézműves termékek. Minden egyes elemet magunk készítünk, majd vizsgálunk át, finomítunk, így biztosítva az e..
8 590 Ft-tól
Nettó ár:6 764 Ft
Vásárolj kedvencednek minőségi, természetes, biztonságos és praktikus felszereléseket kedvező áron, csomagban! A Glirex kisállatfelszerelések egytől egyig kétkezi megmunkálással készülnek, kézműves termékek. Minden egyes elemet magunk készítünk, majd vizsgálunk át, finomítunk, így biztosítva az e..
10 990 Ft-tól
Nettó ár:8 654 Ft
Vásárolj kedvencednek minőségi, természetes, biztonságos és praktikus felszereléseket kedvező áron, csomagban! A Glirex kisállatfelszerelések egytől egyig kétkezi megmunkálással készülnek, kézműves termékek. Minden egyes elemet magunk készítünk, majd vizsgálunk át, finomítunk, így biztosítva az e..
10 490 Ft-tól
Nettó ár:8 260 Ft
Vásárolj kedvencednek minőségi, természetes, biztonságos és praktikus felszereléseket kedvező áron, csomagban! A Glirex kisállatfelszerelések egytől egyig kétkezi megmunkálással készülnek, kézműves termékek. Minden egyes elemet magunk készítünk, majd vizsgálunk át, finomítunk, így biztosítva az e..
10 790 Ft-tól
Nettó ár:8 496 Ft
Vásárolj kedvencednek minőségi, természetes, biztonságos és praktikus felszereléseket kedvező áron, csomagban! A Glirex kisállatfelszerelések egytől egyig kétkezi megmunkálással készülnek, kézműves termékek. Minden egyes elemet magunk készítünk, majd vizsgálunk át, finomítunk, így biztosítva az e..
8 990 Ft-tól
Nettó ár:7 079 Ft
Vásárolj kedvencednek minőségi, természetes, biztonságos és praktikus felszereléseket kedvező áron, csomagban! A Glirex kisállatfelszerelések egytől egyig kétkezi megmunkálással készülnek, kézműves termékek. Minden egyes elemet magunk készítünk, majd vizsgálunk át, finomítunk, így biztosítva az e..
8 590 Ft-tól
Nettó ár:6 764 Ft
Vásárolj kedvencednek minőségi, természetes, biztonságos és praktikus felszereléseket kedvező áron, csomagban! A Glirex kisállatfelszerelések egytől egyig kétkezi megmunkálással készülnek, kézműves termékek. Minden egyes elemet magunk készítünk, majd vizsgálunk át, finomítunk, így biztosítva az e..
15 050 Ft-tól
Nettó ár:11 850 Ft
Tételek: 1 - 36 / 42 (2 oldal)
1
false
false
true
Törlés
Módosítás
tr