Kategóriák
Kosarad

Lisztes magvak, gabonafélék

Glirex NatureSeeds - Árpa Glirex NatureSeeds - Árpa
Népszerű
Az árpa természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Mit kínál a Glirex NatureSeeds ..
190 Ft-tól
Nettó ár:150 Ft
A barátcserjemag természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: kiváló nassolnivaló, remek jutalomfalat válhat belőle, de alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, továbbá gyógyhatása miatt hormonzavarok kezelésére is alkal..
690 Ft-tól
Nettó ár:543 Ft
A barna rizs természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Mit kínál a Glirex NatureS..
220 Ft-tól
Nettó ár:173 Ft
A kukorica természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Mit kínál a Glirex NatureSee..
190 Ft-tól
Nettó ár:150 Ft
Glirex NatureSeeds - Búza Glirex NatureSeeds - Búza
Népszerű
A búza természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Mit kínál a Glirex NatureSeeds -..
190 Ft-tól
Nettó ár:150 Ft
A csalánmag természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: kiváló nassolnivaló, remek jutalomfalat válhat belőle, de alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is.  Mit kínál a Glirex NatureSeeds - Csalánmag?  Természet..
690 Ft-tól
Nettó ár:543 Ft
Az édesköménymag természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: kiváló nassolnivaló, remek jutalomfalat válhat belőle, de alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Mit kínál a Glirex NatureS..
590 Ft-tól
Nettó ár:465 Ft
A fehér cirok természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: kiváló nassolnivaló, remek jutalomfalat válhat belőle, de alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is.  Mit kínál a Glirex NatureSeeds - Fehér cirok?  Termé..
220 Ft-tól
Nettó ár:173 Ft
A hántolatlan fehér rizs természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Mit kínál a Gl..
220 Ft-tól
Nettó ár:173 Ft
A fénymag természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Mit kínál a Glirex NatureSeed..
220 Ft-tól
Nettó ár:173 Ft
A fűmag természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Mit kínál a Glirex NatureSeeds ..
330 Ft-tól
Nettó ár:260 Ft
Glirex NatureSeeds - Hajdina Glirex NatureSeeds - Hajdina
Népszerű
A hajdina természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: kiváló nassolnivaló, remek jutalomfalat válhat belőle, de alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is.  Mit kínál a Glirex NatureSeeds - Hajdina?  Természetes, ..
250 Ft-tól
Nettó ár:197 Ft
Glirex NatureSeeds - Kukorica Glirex NatureSeeds - Kukorica
Népszerű
A kukorica természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Mit kínál a Glirex NatureSee..
190 Ft-tól
Nettó ár:150 Ft
A quinoa természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Mit kínál a Glirex NatureSeeds..
690 Ft-tól
Nettó ár:543 Ft
Glirex NatureSeeds - Rozs Glirex NatureSeeds - Rozs
Népszerű
A rozs természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Mit kínál a Glirex rozs?  ..
190 Ft-tól
Nettó ár:150 Ft
Glirex NatureSeeds - Sárga köles Glirex NatureSeeds - Sárga köles
Népszerű
A sárga köles természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Mit kínál a Glirex Nature..
220 Ft-tól
Nettó ár:173 Ft
A muharmag természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Mit kínál a Glirex NatureSee..
220 Ft-tól
Nettó ár:173 Ft
Glirex NatureSeeds - Vörös cirok Glirex NatureSeeds - Vörös cirok
Népszerű
A vörös cirok természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: kiváló nassolnivaló, remek jutalomfalat válhat belőle, de alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is.  Mit kínál a Glirex NatureSeeds - Vörös cirok?  Termé..
220 Ft-tól
Nettó ár:173 Ft
Glirex NatureSeeds - Vörös köles Glirex NatureSeeds - Vörös köles
Népszerű
A vörös köles természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Mit kínál a Glirex Nature..
220 Ft-tól
Nettó ár:173 Ft
Glirex NatureSeeds - Zab Glirex NatureSeeds - Zab
Népszerű
A zab természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Mit kínál a Glirex NatureSeeds - ..
190 Ft-tól
Nettó ár:150 Ft
A kertek magvai természetes, egészséges kiegészítő eleséget nyújtanak kedvenceink számára. Mit kínál a Glirex NatureSeeds MixIt - Kertek magvai?  Magas minőség Ízletes, természetes csemege Tartósítószerektől, adalékanyagoktól mentes Értékes aminosavakat, ásványi anyagokat és vitaminok..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
A magspecialitás természetes, egészséges kiegészítő eleséget nyújt kedvenceink számára. Mit kínál a Glirex NatureSeeds MixIt - Magspecialitás Magas minőség Ízletes, természetes csemege Tartósítószerektől, adalékanyagoktól mentes Értékes aminosavakat, ásványi anyagokat és vitaminokat t..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
A vadmagok természetes, egészséges kiegészítő eleséget nyújtanak kedvenceink számára. Mit kínál a Glirex NatureSeeds MixIt - Vadmagok?  Magas minőség Ízletes, természetes csemege Tartósítószerektől, adalékanyagoktól mentes Értékes aminosavakat, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalm..
590 Ft-tól
Nettó ár:465 Ft
A zamatos gabonaföld természetes, egészséges kiegészítő eleséget nyújt kedvenceink számára. Mit kínál a Glirex NatureSeeds MixIt - Zamatos gabonaföld?  Magas minőség Ízletes, természetes csemege Tartósítószerektől, adalékanyagoktól mentes Értékes aminosavakat, ásványi anyagokat és vit..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
Tételek: 1 - 24 / 24 (1 oldal)
1
false
false
true
Törlés
Módosítás
tr