Kategóriák
Kosarad

Etetők és itatók

Praktikus, kerámia itatótartó, valamint szálas eledel kínáló kisállataink számára. Mit kínál a Glirex NatureSupplies – Eledel- és itató tartó?  Magyarországon egyedülálló Magas minőség Stabil és masszív Természetes és biztonságos Vízhatlan kerámia Mosható, könnyen tisztítható Tö..
3 390 Ft-tól
Nettó ár:2 669 Ft
Praktikus, természetes itató tartó, csöpögésmentes önitatóval kisállataink számára. Mit kínál a Glirex NatureSupplies – Itató tartó?  Magas minőség Stabil és masszív Természetes, biztonságos alapanyagokból készült Tökéletes, könnyed illeszkedés Csöpögésmentes, rozsdamentes itató H..
1 790 Ft-tól
Nettó ár:1 409 Ft
Praktikus, csöpögésmentes önitató kisállataink számára. Mit kínál a Glirex NatureSupplies – Itató?  Magas minőség Csöpögésmentes Rozsdamentes Átlátszó palack Vastag ivócső Higiénikus Praktikus Folyton kiborítja kedvenced az itatótálat? Belelépked és vizes lesz? Rákotorja az..
990 Ft-tól
Nettó ár:780 Ft
Kiskedvenced telekotorja, leborítja, elássa tálkáit? Itt a megoldás! Mit kínál a Glirex NatureSupplies - Emelvény etető- és itatótállal?  Magas minőség Stabil és masszív Praktikus Vízálló kerámia Könnyen tisztítható Igényes megmunkálás Természetes és biztonságos  Kézműves term..
990 Ft-tól
Nettó ár:780 Ft
Három az egyben: praktikus etető és itató, kényelmes faházikó és szórakozást nyújtó terasz – kell ennél több? Mit kínál a Glirex NatureSupplies - Házikó etető- és itatótállal?  Magas minőség Strapabíró és masszív Kompakt megoldás Természetes, biztonságos alapanyagokból készült Komfo..
3 990 Ft-tól
Nettó ár:3 142 Ft
Négy az egyben: praktikus etető, remek itató, kényelmes faházikó és szórakozást nyújtó terasz – kell ennél több? Mit kínál a Glirex NatureSupplies - Házikó etetővel és önitatóval?  Magas minőség Strapabíró és masszív Kompakt megoldás Természetes, biztonságos alapanyagokból készült K..
4 990 Ft-tól
Nettó ár:3 929 Ft
Természetes, stabil, praktikus etető- vagy itatótál kisállataink számára. Mit kínál a Glirex NatureSupplies – Etető- és itatótálka?  Természetes és biztonságos Vízálló kerámia Stabil és masszív Nem borulékony Könnyen tisztítható Csúszásgátolt Kézműves termék Az etető- és it..
590 Ft-tól
Nettó ár:465 Ft
Légmentesen záró üvegedény a különféle kisállateledelek tárolásához. Mit kínál a Glirex ForOwner - Eledeltároló üveg?  Magas minőség Légmentesen zár Valódi üveg Lézergravírozott bambusztető Kézműves termék Praktikus és esztétikus Természetes  Méretek: M: 15 cm, Ø: 10,5 cm, ..
2 590 Ft-tól
Nettó ár:2 039 Ft
Légmentesen záró kerámia edény a különféle kisállateledelek tárolásához. Mit kínál a Glirex ForOwner - Kerámia eledeltároló?  Magas minőség Kézműves termék Légmentesen zár Valódi mázolt kerámia Praktikus és esztétikus Természetes  Méretek: S: M: 13 cm, Ø: 12 cm, űrtart..
2 590 Ft-tól
Nettó ár:2 039 Ft
A Glirex fa mérőkanállal az adagolás gyerekjáték! A fő- és kiegészítő eledelek megfelelő adagolása rendkívül fontos kiskedvenceink egészségének szempontjából. A Glirex mérőkanál segít mértéket tartani, hogy a számukra legoptimálisabban etethessük kisállatainkat. A fa mérőkanál erős, masszív, i..
390 Ft-tól
Nettó ár:307 Ft
A Glirex mérőkanállal az adagolás gyerekjáték! A fő- és kiegészítő eledelek megfelelő adagolása rendkívül fontos kiskedvenceink egészségének szempontjából. A Glirex mérőkanál segít mértéket tartani, hogy a számukra legoptimálisabban etethessük kisállatainkat.  Egy teli mérőkanál 4-5 g magalapú..
290 Ft-tól
Nettó ár:228 Ft
1 ml-es, steril, műanyag fecskendő (tű nélkül) kényszeretetéshez vagy gyógyszerbeadáshoz. Mit kínál a Glirex NatureSupplies – Fecskendő (1 ml)?  Magas minőség Tized, század osztás Pontos adagolás Könnyed használat Legapróbb kedvenceinknek is jó Steril csomagolás Praktikus A..
95 Ft-tól
Nettó ár:75 Ft
3 ml-es, steril, műanyag fecskendő (tű nélkül) kényszeretetéshez vagy gyógyszerbeadáshoz. Mit kínál a Glirex NatureSupplies – Fecskendő (3 ml)?  Magas minőség Tizedes osztás Pontos adagolás Könnyed használat Steril csomagolás Praktikus A fecskendő az életmentő kisállat-házipa..
95 Ft-tól
Nettó ár:75 Ft
Tételek: 1 - 13 / 13 (1 oldal)
1
false
false
true
Törlés
Módosítás
tr