Kategóriák
Kosarad

A karácsonyi időszak miatt szállítási időnk 2-7 munkanapra növekedhet!

Etetők és itatók

Praktikus, természetes itató tartó, csöpögésmentes önitatóval kisállataink számára. Mit kínál a Glirex NatureSupplies – Itató tartó?  Magas minőség Stabil és masszív Természetes, biztonságos alapanyagokból készült Tökéletes, könnyed illeszkedés Csöpögésmentes, rozsdamentes itató H..
1 790 Ft-tól
Nettó ár:1 409 Ft
Praktikus, csöpögésmentes önitató kisállataink számára. Mit kínál a Glirex NatureSupplies – Itató?  Magas minőség Csöpögésmentes Rozsdamentes Átlátszó palack Vastag ivócső Higiénikus Praktikus Folyton kiborítja kedvenced az itatótálat? Belelépked és vizes lesz? Rákotorja az..
990 Ft-tól
Nettó ár:780 Ft
Kiskedvenced telekotorja, leborítja, elássa tálkáit? Itt a megoldás! Mit kínál a Glirex NatureSupplies - Emelvény etető- és itatótállal?  Magas minőség Stabil és masszív Praktikus Természetes, biztonságos alapanyagokból készült Igényes megmunkálás Kézműves termék Időtálló M..
1 490 Ft-tól
Nettó ár:1 173 Ft
Három az egyben: praktikus etető és itató, kényelmes faházikó és szórakozást nyújtó terasz – kell ennél több? Mit kínál a Glirex NatureSupplies - Házikó etető- és itatótállal?  Magas minőség Strapabíró és masszív Kompakt megoldás Természetes, biztonságos alapanyagokból készült Komfo..
3 990 Ft-tól
Nettó ár:3 142 Ft
Négy az egyben: praktikus etető, remek itató, kényelmes faházikó és szórakozást nyújtó terasz – kell ennél több? Mit kínál a Glirex NatureSupplies - Házikó etetővel és önitatóval?  Magas minőség Strapabíró és masszív Kompakt megoldás Természetes, biztonságos alapanyagokból készült K..
4 990 Ft-tól
Nettó ár:3 929 Ft
Természetes, stabil, praktikus etető- vagy itatótál kisállataink számára. Mit kínál a Glirex NatureSupplies – Etető- és itatótálka?  Természetes Stabil és masszív Nem borulékony Mosható Kézműves termék Az etető- és itatótál teljes méretei: S: Ø: 7,5 cm M: 2,5 cm (66 ml) ..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
Természetes, stabil, praktikus etető- vagy itatótál kisállataink számára. Mit kínál a Glirex NatureSupplies – Etető- és itatótál?  Magas minőség Stabil és masszív Nem borulékony Természetes alapanyag Vízhatlan, mosható Az etető- és itatótál teljes méretei: S: Ø: 15 cm M:..
790 Ft-tól
Nettó ár:622 Ft
Légmentesen záró üvegedény a különféle kisállateledelek tárolásához. Mit kínál a Glirex ForOwner - Eledeltároló üveg?  Magas minőség Légmentesen zár Valódi üveg Lézergravírozott bambusztető Kézműves termék Praktikus és esztétikus Természetes  Méretek: M: 15 cm, Ø: 10,5 cm, ..
2 590 Ft-tól
Nettó ár:2 039 Ft
A Glirex mérőkanállal az adagolás gyerekjáték! A fő- és kiegészítő eledelek megfelelő adagolása rendkívül fontos kiskedvenceink egészségének szempontjából. A Glirex mérőkanál segít mértéket tartani, hogy a számukra legoptimálisabban etethessük kisállatainkat.  Egy teli mérőkanál 4-5 g magalapú..
250 Ft-tól
Nettó ár:197 Ft
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)
1
false
false
true
Törlés
Módosítás
tr