Kategóriák
Kosarad

Termékcsomagok

Alapcsomag dzsungáriai-, campbell- és hibrid törpehörcsögök számára Alapcsomag dzsungáriai-, campbell- és hibrid törpehörcsögök számára
Népszerű
Jelenleg a fehér cirok termékünk sajnos elfogyott, ezért az alapcsomagban átmenetileg sárga fürtös kölessel pótoljuk azt!  Nem tudod, mit válassz kiskedvencednek? Segítünk dönteni! Összeállítottunk egy alapcsomagot speciálisan hibrid* törpehörcsögök, illetve dzsungáriai- és campbell törpehörcsögö..
4 990 Ft-tól
Nettó ár:3 929 Ft
Jelenleg a fehér cirok termékünk sajnos elfogyott, ezért az alapcsomagban átmenetileg sárga fürtös kölessel pótoljuk azt!  Nem tudod, mit válassz kiskedvencednek? Segítünk dönteni! Összeállítottunk egy alapcsomagot speciálisan szíriai aranyhörcsögök részére, mely a naponta adandó főeleség mellett..
4 990 Ft-tól
Nettó ár:3 929 Ft
Jelenleg a fehér cirok termékünk sajnos elfogyott, ezért az alapcsomagban átmenetileg sárga fürtös kölessel pótoljuk azt! Nem tudod, mit válassz kiskedvencednek? Segítünk dönteni! Összeállítottunk egy alapcsomagot speciálisan roborovszki- és kínai csíkos törpehörcsögök részére, mely a naponta ada..
4 990 Ft-tól
Nettó ár:3 929 Ft
Nem tudod, mit válassz kiskedvencednek? Segítünk dönteni! Összeállítottunk egy alapcsomagot speciálisan nyulak és tengerimalacok részére, mely a naponta adandó fő táplálékuk, azaz a széna mellett tartalmaz néhány fontos, kiskedvenced szervezete számára értékes kiegészítő eledelt, jó kis elfoglaltság..
4 990 Ft-tól
Nettó ár:3 929 Ft
Nem tudod, mit válassz kiskedvencednek? Segítünk dönteni! Összeállítottunk egy alapcsomagot speciálisan csincsillák és degukrészére, mely a naponta adandó fő táplálékuk, azaz a széna mellett tartalmaz néhány fontos, kiskedvenced szervezete számára értékes kiegészítő eledelt, jó kis elfoglaltságot ny..
4 990 Ft-tól
Nettó ár:3 929 Ft
A meglepetés box egy izgalmas lehetőség, mellyel egyedi, személyre szabott ajándékokkal lepheted meg kedvenceidet. Mit kínál a Glirex - Meglepetés box?  Magas minőség Egyedi, máshol nem elérhető termékek Személyre szabott ajándék Garantált izgalom és öröm Elég bátor vagy?  Vál..
2 990 Ft-tól
Nettó ár:2 354 Ft
Szeretnéd, ha kedvenced étrendje változatos lenne, vitaminokkkal teli? Kiegészítenéd egyhangú napi menüjét valami igazán természetes és rendkívül egészséges, ínycsiklandó finomsággal? Szeretnél kedveskedni neki úgy, hogy közben még immunrendszerét is támogatod, hozzájárulsz egészsége megőrzéséhez? N..
7 990 Ft-tól
Nettó ár:6 291 Ft
Szeretnéd, ha kedvenced étrendje változatos lenne, vitaminokkkal teli? Kiegészítenéd egyhangú napi menüjét valami igazán természetes és rendkívül egészséges, ínycsiklandó finomsággal? Szeretnél kedveskedni neki úgy, hogy közben még immunrendszerét is támogatod, hozzájárulsz egészsége megőrzéséhez? N..
7 990 Ft-tól
Nettó ár:6 291 Ft
Tételek: 1 - 8 / 8 (1 oldal)
1
false
false
true
Törlés
Módosítás
tr