Kategóriák
Kosarad

Magvak

Glirex NatureSeeds - Árpa Glirex NatureSeeds - Árpa
Népszerű
Az árpa természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Mit kínál a Glirex NatureSeeds ..
250 Ft-tól
Nettó ár:197 Ft
A barátcserjemag természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: kiváló nassolnivaló, remek jutalomfalat válhat belőle, de alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, továbbá gyógyhatása miatt hormonzavarok kezelésére is alkal..
690 Ft-tól
Nettó ár:543 Ft
A barna rizs természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Mit kínál a Glirex NatureS..
390 Ft-tól
Nettó ár:307 Ft
A kukorica természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Mit kínál a Glirex NatureSee..
390 Ft-tól
Nettó ár:307 Ft
A bükkönymag természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: önmagában is remek nassolnivaló, jutalomfalat válhat belőle, alkalmas csíráztatásra, otthoni legelő kialakítására, valamint kiváló alapanyag lehet saját készítésű magkeverékeinkhez ..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
Glirex NatureSeeds - Búza Glirex NatureSeeds - Búza
Népszerű
A búza természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Mit kínál a Glirex NatureSeeds -..
250 Ft-tól
Nettó ár:197 Ft
A chia mag természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Mit kínál a Glirex NatureSee..
590 Ft-tól
Nettó ár:465 Ft
A csalánmag természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: kiváló nassolnivaló, remek jutalomfalat válhat belőle, de alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is.  Mit kínál a Glirex NatureSeeds - Csalánmag?  Természet..
890 Ft-tól
Nettó ár:701 Ft
Glirex NatureSeeds - Csillagfürtmag Glirex NatureSeeds - Csillagfürtmag
Népszerű
Az édes csillagfürtmag természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: önmagában is remek nassolnivaló, jutalomfalat válhat belőle, alkalmas csíráztatásra, otthoni legelő kialakítására, valamint kiváló alapanyag lehet saját készítésű magkever..
690 Ft-tól
Nettó ár:543 Ft
A csipkebogyómag természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: kiváló nassolnivaló, remek jutalomfalat válhat belőle, de alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is.  Mit kínál a Glirex NatureSeeds - Csipkebogyómag?  ..
590 Ft-tól
Nettó ár:465 Ft
A dió természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is. Mit kínál a Glirex NatureSeeds - Dió?  Természetes, ízlet..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
Glirex NatureSeeds - Dióbél Glirex NatureSeeds - Dióbél
Népszerű
A dióbél természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is. Mit kínál a Glirex NatureSeeds - Dióbél?  Természetes,..
690 Ft-tól
Nettó ár:543 Ft
Az édesköménymag természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: kiváló nassolnivaló, remek jutalomfalat válhat belőle, de alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Mit kínál a Glirex NatureS..
690 Ft-tól
Nettó ár:543 Ft
A fehér cirok természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: kiváló nassolnivaló, remek jutalomfalat válhat belőle, de alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is.  Mit kínál a Glirex NatureSeeds - Fehér cirok?  Termé..
390 Ft-tól
Nettó ár:307 Ft
A hántolatlan fehér rizs természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Mit kínál a Gl..
390 Ft-tól
Nettó ár:307 Ft
A feketeköménymag természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: kiváló nassolnivaló, remek jutalomfalat válhat belőle, de alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is. Mit kínál a Glirex NatureSeeds - Feketeköménymag?  ..
890 Ft-tól
Nettó ár:701 Ft
Glirex NatureSeeds - Fénymag Glirex NatureSeeds - Fénymag
Népszerű
A fénymag természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Mit kínál a Glirex NatureSeed..
390 Ft-tól
Nettó ár:307 Ft
Glirex NatureSeeds - Földi mandula Glirex NatureSeeds - Földi mandula
Népszerű
A földi mandula természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: kiváló nassolnivaló, remek jutalomfalat válhat belőle, de alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is.  Mit kínál a Glirex NatureSeeds - Földi mandula?  T..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
Glirex NatureSeeds - Földimogyoró Glirex NatureSeeds - Földimogyoró
Népszerű
A földimogyoró természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: kiváló nassolnivaló, remek jutalomfalat válhat belőle, de alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is.  Mit kínál a Glirex NatureSeeds - Földimogyoró?  Ter..
590 Ft-tól
Nettó ár:465 Ft
A fűmag természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Mit kínál a Glirex NatureSeeds ..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
A görögszénamag természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: kiváló nassolnivaló, remek jutalomfalat válhat belőle, de alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Számos egészségügyi probléma k..
690 Ft-tól
Nettó ár:543 Ft
Glirex NatureSeeds - Hajdina Glirex NatureSeeds - Hajdina
Népszerű
A hajdina természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: kiváló nassolnivaló, remek jutalomfalat válhat belőle, de alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is.  Mit kínál a Glirex NatureSeeds - Hajdina?  Természetes, ..
390 Ft-tól
Nettó ár:307 Ft
A homoktövismag természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: kiváló nassolnivaló, remek jutalomfalat válhat belőle, de alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is.  Mit kínál a Glirex NatureSeeds - Homoktövismag?  T..
690 Ft-tól
Nettó ár:543 Ft
A kapormag természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: kiváló nassolnivaló, remek jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de csíráztatni is lehet.  Mit kínál a Glirex NatureSeeds - Kaporm..
690 Ft-tól
Nettó ár:543 Ft
A kendermag természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Mit kínál a Glirex NatureSe..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
Glirex NatureSeeds - Kesudió Glirex NatureSeeds - Kesudió
Népszerű
A kesudió természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is. Mit kínál a Glirex NatureSeeds - Kesudió?  Természete..
690 Ft-tól
Nettó ár:543 Ft
A koriandermag természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: kiváló nassolnivaló, remek jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de csíráztatni is lehet.  Mit kínál a Glirex NatureSeeds - Ko..
690 Ft-tól
Nettó ár:543 Ft
Glirex NatureSeeds - Kukorica Glirex NatureSeeds - Kukorica
Népszerű
A kukorica természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Mit kínál a Glirex NatureSee..
250 Ft-tól
Nettó ár:197 Ft
Glirex NatureSeeds - Lenmag barna Glirex NatureSeeds - Lenmag barna
Népszerű
A barna lenmag természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: kiváló nassolnivaló, remek jutalomfalat válhat belőle, de alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is.  Mit kínál a Glirex NatureSeeds - Lenmag barna?  Ter..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
Glirex NatureSeeds - Lenmag sárga Glirex NatureSeeds - Lenmag sárga
Népszerű
A sárga lenmag természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: kiváló nassolnivaló, remek jutalomfalat válhat belőle, de alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is.  Mit kínál a Glirex NatureSeeds - Lenmag sárga?  Ter..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
A lóheremag (alexandriai here) természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: önmagában is remek nassolnivaló, jutalomfalat válhat belőle, alkalmas csíráztatásra, otthoni legelő kialakítására, valamint kiváló alapanyag lehet saját készítésű ..
690 Ft-tól
Nettó ár:543 Ft
A lucernamag természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: önmagában is remek nassolnivaló, jutalomfalat válhat belőle, alkalmas csíráztatásra, otthoni legelő kialakítására, valamint kiváló alapanyag lehet saját készítésű magkeverékeinkhez ..
690 Ft-tól
Nettó ár:543 Ft
Glirex NatureSeeds - Máriatövismag Glirex NatureSeeds - Máriatövismag
Népszerű
A máriatövismag természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Mit kínál a Glirex Natu..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
Glirex NatureSeeds - Mungóbab Glirex NatureSeeds - Mungóbab
Népszerű
A mungóbab természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk. Mit kínál a Glirex NatureSeeds - Mungóbab?  Természetes, ízletes csemege Magas fehérjetartalom Értékes aminosavakat, ásványi anyagokat, vitaminokat tartalmaz Gondoskodi..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
Glirex NatureSeeds - Napraforgómag Glirex NatureSeeds - Napraforgómag
Népszerű
A napraforgómag természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is, de akár csíráztatni is lehet. Mit kínál a Glirex Natu..
250 Ft-tól
Nettó ár:197 Ft
A napraforgómag természetes, egészséges kiegészítő eleség kedvenceink számára, melyet többféleképpen is felhasználhatunk: ínycsiklandó nassolnivaló, kiváló jutalomfalat válhat belőle, alkalmas alapanyagnak saját készítésű magkeverékeinkhez is. Mit kínál a Glirex NatureSeeds - Napraforgómag?  ..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
Tételek: 1 - 36 / 54 (2 oldal)
1
false
false
true
Törlés
Módosítás
tr