Kategóriák
Kosarad

Főeleségek

Glirex teljes értékű eledel JUNIOR dzsungáriai-, campbell- és hibrid törpehörcsögök számára Glirex teljes értékű eledel JUNIOR dzsungáriai-, campbell- és hibrid törpehörcsögök számára
Népszerű
A Glirex hibrid* hörcsögeleség egyedülálló gondoskodással, speciálisan a fiatal hibrid törpehörcsögök, valamint a dzsungáriai- és campbell törpehörcsögök igényei szerint kifejlesztett, teljes értékű, természetes eledel. Mit kínál a Glirex hibrid hörcsögeleség?  Magas minőség Mindig friss..
1 690 Ft-tól
Nettó ár:1 331 Ft
Glirex teljes értékű eledel SENIOR dzsungáriai-, campbell- és hibrid törpehörcsögök számára Glirex teljes értékű eledel SENIOR dzsungáriai-, campbell- és hibrid törpehörcsögök számára
Népszerű
A Glirex hibrid* senior hörcsögeleség egyedülálló gondoskodással, speciálisan az idősödő hibrid törpehörcsögök, valamint a dzsungáriai- és campbell törpehörcsögök igényei szerint kifejlesztett, teljes értékű, természetes eledel. Mit kínál a Glirex senior hibrid hörcsögeleség?  Magas minősé..
1 690 Ft-tól
Nettó ár:1 331 Ft
Glirex teljes értékű eledel JUNIOR szíriai aranyhörcsögök számára Glirex teljes értékű eledel JUNIOR szíriai aranyhörcsögök számára
Népszerű
A Glirex aranyhörcsögeleség egyedülálló gondoskodással, speciálisan a fiatal aranyhörcsögök igényei szerint kifejlesztett, teljes értékű, természetes eledel. Mit kínál a Glirex aranyhörcsögeleség?  Magas minőség Mindig friss és ízletes 51 természetes összetevővel gondoskodik a változat..
1 690 Ft-tól
Nettó ár:1 331 Ft
A Glirex aranyhörcsögeleség egyedülálló gondoskodással, speciálisan az aranyhörcsögök igényei szerint kifejlesztett, teljes értékű, természetes eledel. Mit kínál a Glirex senior aranyhörcsögeleség?  Magas minőség Mindig friss és ízletes 51 természetes összetevővel gondoskodik a változa..
1 690 Ft-tól
Nettó ár:1 331 Ft
A Glirex törpehörcsögeleség egyedülálló gondoskodással, speciálisan a fiatal törpehörcsögök, különösen a roborovszki- és kínai csíkos törpehörcsögök igényei szerint kifejlesztett, teljes értékű, természetes eledel. Mit kínál a Glirex törpehörcsögeleség?  Magas minőség Mindig friss és ízle..
1 690 Ft-tól
Nettó ár:1 331 Ft
A Glirex törpehörcsögeleség egyedülálló gondoskodással, speciálisan az idősödő törpehörcsögök, különösen a roborovszki- és kínai csíkos törpehörcsögök igényei szerint kifejlesztett, teljes értékű, természetes eledel. Mit kínál a Glirex senior törpehörcsögeleség?  Magas minőség Mindig fris..
1 690 Ft-tól
Nettó ár:1 331 Ft
Glirex alap magkeverék dzsungáriai-, campbell- és hibrid törpehörcsögök számára Glirex alap magkeverék dzsungáriai-, campbell- és hibrid törpehörcsögök számára
Népszerű
A Glirex hibrid* alap magkeverék egyedülálló gondoskodással, speciálisan a hibrid törpehörcsögök, valamint a dzsungáriai- és campbell törpehörcsögök igényei szerint kifejlesztett, természetes eledelalap. Mit kínál a Glirex hibrid eleségalap?  Magas minőség Mindig friss és ízletes 27 ap..
1 290 Ft-tól
Nettó ár:1 016 Ft
A Glirex szíriai aranyhörcsög alap magkeverék egyedülálló gondoskodással, speciálisan szíriai aranyhörcsögök igényei szerint kifejlesztett, természetes eledelalap. Mit kínál a Glirex aranyhörcsög eleségalap?  Magas minőség Mindig friss és ízletes 34 aprómaggal és gabonafélével gondosko..
1 290 Ft-tól
Nettó ár:1 016 Ft
A Glirex törpehörcsög alap magkeverék egyedülálló gondoskodással, speciálisan roborovszki- és kínai csíkos törpehörcsögök igényei szerint kifejlesztett, természetes eledelalap. Mit kínál a Glirex törpehörcsög eleségalap?  Magas minőség Mindig friss és ízletes 29 aprómaggal és gabonafél..
1 290 Ft-tól
Nettó ár:1 016 Ft
A Glirex fehérjecsökkentett hörcsögeleség egyedülálló gondoskodással, speciálisan az alacsony fehérjebevitelt igénylő – például vesebeteg  – hörcsögök részére kifejlesztett, teljes értékű, természetes eledel. Alkalmas törpe- és aranyhörcsögök számára egyaránt.  Mit kínál a Glirex fehérjecsökkent..
1 690 Ft-tól
Nettó ár:1 331 Ft
Nem tudsz választani szénáink közül? Bizonytalan vagy, melyik lenne igazán kiskedvenced ínyére való? Segítünk dönteni; próbáld ki mindet! Termékmintáinkkal kisebb kiszerelésekben, így kedvezőbb módon juthatsz hozzá mind a hat típusú szénánkhoz!  A termékminta csomag tartalma: Glirex Hay - ..
690 Ft-tól
Nettó ár:543 Ft
Glirex Hay - Széna (alpesi réti fűszéna) Glirex Hay - Széna (alpesi réti fűszéna)
Népszerű
Tudj meg mindent a szénáról! Kattints ide és olvasd el SzéNAGYokosunkat! A széna a nyulak és számos rágcsáló kiegyensúlyozott étrendjének fő eleme. Magas rosttartalmú, természetes takarmány. Mit kínál a Glirex Hay - Széna (alpesi réti fűszéna)?  Friss, ízletes és változatos  Középhossz..
990 Ft-tól
Nettó ár:780 Ft
Tudj meg mindent a szénáról! Kattints ide és olvasd el SzéNAGYokosunkat! A széna a nyulak és számos rágcsáló kiegyensúlyozott étrendjének fő eleme. Magas rosttartalmú, természetes takarmány. Mit kínál a Glirex Hay - Széna (mazuri réti fűszéna 1. vágás)?  Friss, ízletes és változatos  H..
990 Ft-tól
Nettó ár:780 Ft
Tudj meg mindent a szénáról! Kattints ide és olvasd el SzéNAGYokosunkat! A széna a nyulak és számos rágcsáló kiegyensúlyozott étrendjének fő eleme. Magas rosttartalmú, természetes takarmány. Mit kínál a Glirex Hay - Széna (timothy fűszéna 1. vágás)?  Friss, ízletes és változatos  Hossz..
1 390 Ft-tól
Nettó ár:1 094 Ft
Tudj meg mindent a szénáról! Kattints ide és olvasd el SzéNAGYokosunkat! A széna a nyulak és számos rágcsáló kiegyensúlyozott étrendjének fő eleme. Magas rosttartalmú, természetes takarmány. Mit kínál a Glirex Hay - Széna (mazuri réti fűszéna 2. vágás)?  Friss, ízletes és változatos  H..
990 Ft-tól
Nettó ár:780 Ft
Tudj meg mindent a szénáról! Kattints ide és olvasd el SzéNAGYokosunkat! A széna a nyulak és számos rágcsáló kiegyensúlyozott étrendjének fő eleme. Magas rosttartalmú, természetes takarmány. Mit kínál a Glirex Hay - Széna (timothy fűszéna 2. vágás)?  Friss, ízletes és változatos  Hossz..
1 390 Ft-tól
Nettó ár:1 094 Ft
Tudj meg mindent a szénáról! Kattints ide és olvasd el SzéNAGYokosunkat! A széna a nyulak és számos rágcsáló kiegyensúlyozott étrendjének fő eleme. Magas rosttartalmú, természetes takarmány. Mit kínál a Glirex Hay - Széna (balti réti fűszéna)?  Ízletes és változatos  Zsenge, erős szála..
790 Ft-tól
Nettó ár:622 Ft
Tudj meg mindent a szénáról! Kattints ide és olvasd el SzéNAGYokosunkat! A széna a nyulak és számos rágcsáló kiegyensúlyozott étrendjének fő eleme. Magas rosttartalmú, természetes takarmány. Mit kínál a Glirex Hay - Szénabála (balti réti fűszéna)?  Ízletes és változatos  Zsenge, erős s..
7 690 Ft-tól
Nettó ár:6 055 Ft
Tudj meg mindent a szénáról! Kattints ide és olvasd el SzéNAGYokosunkat! A széna a nyulak és számos rágcsáló kiegyensúlyozott étrendjének fő eleme. Magas rosttartalmú, természetes takarmány. Mit kínál a Glirex Hay - Szénabála (mazuri réti fűszéna 1. vágás)?  Friss, ízletes és változatos ..
25 990 Ft-tól
Nettó ár:20 465 Ft
Tudj meg mindent a szénáról! Kattints ide és olvasd el SzéNAGYokosunkat! A széna a nyulak és számos rágcsáló kiegyensúlyozott étrendjének fő eleme. Magas rosttartalmú, természetes takarmány. Mit kínál a Glirex Hay - Szénabála (mazuri réti fűszéna 2. vágás)?  Friss, ízletes és változatos ..
25 990 Ft-tól
Nettó ár:20 465 Ft
Tudj meg mindent a szénáról! Kattints ide és olvasd el SzéNAGYokosunkat! A széna a nyulak és számos rágcsáló kiegyensúlyozott étrendjének fő eleme. Magas rosttartalmú, természetes takarmány. Mit kínál a Glirex Hay – Szénabála (mazuri timothy fűszéna 1. vágás)?  Friss, ízletes és változat..
33 990 Ft-tól
Nettó ár:26 764 Ft
Tudj meg mindent a szénáról! Kattints ide és olvasd el SzéNAGYokosunkat! A széna a nyulak és számos rágcsáló kiegyensúlyozott étrendjének fő eleme. Magas rosttartalmú, természetes takarmány. Mit kínál a Glirex Hay – Szénabála (timothy fűszéna 2. vágás)?  Friss, ízletes és változatos  H..
33 990 Ft-tól
Nettó ár:26 764 Ft
Kiskedvenced nem szénázik szívesen, túl kevés szénát fogyaszt, vagy csak egy bizonyos szénát hajlandó megenni? Itt a megoldás, a világszinten egyedülálló szénafűszer! Mit kínál a Glirex HaySpice - Szénafűszer - Alma?  Magas minőség Ízletessé teszi bármely szénát Segíti a széna elfogadás..
890 Ft-tól
Nettó ár:701 Ft
Kiskedvenced nem szénázik szívesen, túl kevés szénát fogyaszt, vagy csak egy bizonyos szénát hajlandó megenni? Itt a megoldás, a világszinten egyedülálló szénafűszer! Mit kínál a Glirex HaySpice - Szénafűszer - Csalán- és pitypanglevél?  Magas minőség Ízletessé teszi bármely szénát Segí..
790 Ft-tól
Nettó ár:622 Ft
Kiskedvenced nem szénázik szívesen, túl kevés szénát fogyaszt, vagy csak egy bizonyos szénát hajlandó megenni? Itt a megoldás, a világszinten egyedülálló szénafűszer! Mit kínál a Glirex HaySpice - Szénafűszer - Kamillavirág?  Magas minőség Ízletessé teszi bármely szénát Segíti a széna e..
890 Ft-tól
Nettó ár:701 Ft
Kiskedvenced nem szénázik szívesen, túl kevés szénát fogyaszt, vagy csak egy bizonyos szénát hajlandó megenni? Itt a megoldás, a világszinten egyedülálló szénafűszer! Mit kínál a Glirex HaySpice - Szénafűszer - Kasvirág (Echinacea)?  Magas minőség Ízletessé teszi bármely szénát Segíti a..
790 Ft-tól
Nettó ár:622 Ft
Kiskedvenced nem szénázik szívesen, túl kevés szénát fogyaszt, vagy csak egy bizonyos szénát hajlandó megenni? Itt a megoldás, a világszinten egyedülálló szénafűszer! Mit kínál a Glirex HaySpice - Szénafűszer - Sárgarépa?  Magas minőség Ízletessé teszi bármely szénát Segíti a széna elfo..
590 Ft-tól
Nettó ár:465 Ft
Kiskedvenced nem szénázik szívesen, túl kevés szénát fogyaszt, vagy csak egy bizonyos szénát hajlandó megenni? Itt a megoldás, a világszinten egyedülálló szénafűszer! Mit kínál a Glirex HaySpice - Szénafűszer - Virágmező?  Magas minőség Ízletessé teszi bármely szénát Segíti a széna elfo..
790 Ft-tól
Nettó ár:622 Ft
A széna a nyulak és számos rágcsáló kiegyensúlyozott étrendjének fő eleme. Magas rosttartalmú, természetes takarmány - most pellet formában is! Mit kínál a Glirex Hay - Szénapellet (laza szerkezetű) Magas minőség  Természetes, ízletes csemege Kíméletes szárítás és feldolgozás Laza sze..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
Glirex Hay - Szénapellet (tömör szerkezetű alpesi fűszéna) Glirex Hay - Szénapellet (tömör szerkezetű alpesi fűszéna)
Népszerű
A széna a nyulak és számos rágcsáló kiegyensúlyozott étrendjének fő eleme. Magas rosttartalmú, természetes takarmány - most pellet formában is! Mit kínál a Glirex Hay - Szénapellet (tömör szerkezetű) Magas minőség  Természetes, ízletes csemege Kíméletes szárítás és feldolgozás Tömör s..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
A széna a nyulak és számos rágcsáló kiegyensúlyozott étrendjének fő eleme. Magas rosttartalmú, természetes takarmány - most pellet formában is! Mit kínál a Glirex Hay - Szénapellet (réti széna plusz) Magas minőség  Természetes, ízletes csemege Kíméletes szárítás és feldolgozás 60+ fűf..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
A széna a nyulak és számos rágcsáló kiegyensúlyozott étrendjének fő eleme. Magas rosttartalmú, természetes takarmány - most gyógynövényekben gazdag, pellet formában is! Mit kínál a Glirex Hay - Szénapellet (gyógynövénymező)? Magas minőség  Természetes, ízletes csemege Kíméletes szárítás..
890 Ft-tól
Nettó ár:701 Ft
A széna a nyulak és számos rágcsáló kiegyensúlyozott étrendjének fő eleme. Magas rosttartalmú, természetes takarmány - most pellet formában is, hidegen sajtolt lenmagolajjal, mely különösen vedlési időszakban hasznos! Mit kínál a Glirex Hay - Szénapellet (réti széna omega) Magas minőség  ..
890 Ft-tól
Nettó ár:701 Ft
A széna a nyulak és számos rágcsáló kiegyensúlyozott étrendjének fő eleme. Magas rosttartalmú, természetes takarmány - most pellet formában is! Mit kínál a Glirex Hay - Szénapellet (réti széna vital) Magas minőség  Természetes, ízletes csemege Kíméletes szárítás és feldolgozás Magas r..
690 Ft-tól
Nettó ár:543 Ft
Glirex Hay - Szénapellet (timothy fűszéna) Glirex Hay - Szénapellet (timothy fűszéna)
Népszerű
A széna a nyulak és számos rágcsáló kiegyensúlyozott étrendjének fő eleme. Magas rosttartalmú, természetes takarmány - most pellet formában is! Mit kínál a Glirex Hay - Szénapellet (timothy)? Magas minőség Természetes, ízletes csemege Kíméletes szárítás és feldolgozás 100% timothy szé..
890 Ft-tól
Nettó ár:701 Ft
A széna a nyulak és számos rágcsáló kiegyensúlyozott étrendjének fő eleme. Magas rosttartalmú, természetes takarmány - most timothy fűben és gyógynövényekben gazdag, pellet formában is! Mit kínál a Glirex Hay - Szénapellet (timothy gyógynövénymező)? Magas minőség  Természetes, ízletes cse..
890 Ft-tól
Nettó ár:701 Ft
Tételek: 1 - 36 / 69 (2 oldal)
1
false
false
true
Törlés
Módosítás
tr