Kategóriák
Kosarad

Dekorációk

Glirex NatureDecor - Erdei moha (szárított) Glirex NatureDecor - Erdei moha (szárított)
Népszerű
Kitűnő fészekanyag és dekoráció, mely természetességet varázsol kedvencünk lakhelyére és felébreszti a fészekrakás ösztönét.  Mit kínál a Glirex NatureDecor - Erdei moha?  Természetes dekoráció Biztonságos fészekanyag Felébreszti a fészekrakó ösztönöket Elfoglaltságot nyújt Színezék..
1 290 Ft-tól
Nettó ár:1 016 Ft
A kókusz csillagok természetes rágcsálnivalók, melyek remek elfoglaltságot nyújtanak kedvenceinknek.  Mit kínálnak a Glirex NatureBits - Kókusz csillag?  Natúr rágcsálnivaló Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogkoptatást Gondoskodi..
690 Ft-tól
Nettó ár:543 Ft
Glirex NatureBits - Lótuszvirág Glirex NatureBits - Lótuszvirág
Népszerű
A lótuszvirág egy természetes rágcsálnivaló, mely remek elfoglaltságot nyújt kedvenceinknek.  Mit kínál a Glirex NatureBits - Lótuszvirág?  Natúr virágtermés Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogtisztítást Könnyen emészthető Term..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
Természetes, virág formájú fakéreg snackek, melyek rágcsálása remek elfoglaltságot nyújt kedvenceinknek.  Mit kínál a Glirex NatureBits - Nyírfavirág? Natúr rágcsálnivaló Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogkoptatást Gondoskodik a..
690 Ft-tól
Nettó ár:543 Ft
Glirex NatureBits - Sivatagi gyökerek Glirex NatureBits - Sivatagi gyökerek
Népszerű
Az sivatagi gyökerek természetes rágcsálnivalók és kiváló dekorációként szolgálhatnak. Mit kínál a Glirex NatureBits - Sivatagi gyökér?  Természetes rágcsálnivaló Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogkoptatást Mutatós dekoráció ..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
Természetes faszeletek, melyek rágcsálása remek elfoglaltságot nyújt kedvenceinknek.  Mit kínál a Glirex NatureBits - Tigrisfa? Natúr rágcsálnivaló Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogkoptatást Gondoskodik a változatosságról Ter..
690 Ft-tól
Nettó ár:543 Ft
Glirex NatureDecor - Fél kókuszdióhéj Glirex NatureDecor - Fél kókuszdióhéj
Népszerű
A fél kókuszdióhéj rendkívül sokoldalúan felhasználható, többek között lehet belőle búvóhely, mászóelem, dekoráció vagy épp fog- és karomkoptató, sőt, akár ez mind egyszerre! Mit kínál a Glirex NatureDecor - Fél kókuszdióhéj?  Természetes dekoráció Kiváló búvóhely Mászólehetőséget bizto..
290 Ft-tól
Nettó ár:228 Ft
A fél kókuszhéj rendkívül sokoldalúan felhasználható, többek között lehet belőle búvóhely, mászóelem, dekoráció vagy épp fog- és karomkoptató, sőt, akár ez mind egyszerre! Mit kínál a Glirex NatureDecor - Felezett kókuszhéj?  Természetes dekoráció Kiváló búvóhely Mászólehetőséget biztos..
990 Ft-tól
Nettó ár:780 Ft
A moha kuckó egy igazán természetes búvóhely kisállatunk számára, mely egyúttal rendkívül fel is dobja kedvencünk lakhelyét. Mit kínál a Glirex NatureSupplies - Moha kuckó?  Kiváló búvóhely Természetes dekoráció Fészekanyagot biztosít Biztonságos, tisztított, kezeletlen mohából készül..
1 990 Ft-tól
Nettó ár:1 567 Ft
A parafacső rendkívül sokoldalúan felhasználható, többek között lehet remek búvóhely, mászóelem, dekoráció vagy épp fog- és karomkoptató, sőt, akár ez mind egyszerre! Mit kínál a Glirex NatureSupplies - Parafa alagút?  Kiváló búvóhely Természetes dekoráció Mászólehetőséget biztosít Já..
3 990 Ft-tól
Nettó ár:3 142 Ft
A levelek természetes dekorációként szolgálnak kiskedvencünk lakhelyén. Mit kínál a Glirex NatureDecor - Levél (kicsi)?  Természetközeli dekoráció Remek búvóhely Szárított Nem túl törékeny Kézzel válogatott  Tisztított A kisméretű levelek kézzel kerültek átválogatásra és tisz..
1 690 Ft-tól
Nettó ár:1 331 Ft
A levelek természetes dekorációként szolgálnak kiskedvencünk lakhelyén. Mit kínál a Glirex NatureDecor - Levél (közepes)?  Természetközeli dekoráció Remek búvóhely Szárított Nem túl törékeny Kézzel válogatott  Tisztított A közepes méretű levelek kézzel kerültek átválogatásra ..
1 690 Ft-tól
Nettó ár:1 331 Ft
A levelek természetes dekorációként szolgálnak kiskedvencünk lakhelyén. Mit kínál a Glirex NatureDecor - Levél (nagyméretű hosszúkás)?  Természetközeli dekoráció Remek búvóhely Szárított Nem túl törékeny Kézzel válogatott  Tisztított A nagyméretű levelek kézzel kerültek átvál..
1 690 Ft-tól
Nettó ár:1 331 Ft
A levelek természetes dekorációként szolgálnak kiskedvencünk lakhelyén. Mit kínál a Glirex NatureDecor - Levél (nagyméretű kerek)?  Természetközeli dekoráció Remek búvóhely Szárított Nem túl törékeny Kézzel válogatott  Tisztított A nagyméretű levelek kézzel kerültek átválogat..
1 690 Ft-tól
Nettó ár:1 331 Ft
A levélkeverék természetes dekorációként szolgál kiskedvencünk lakhelyén. Mit kínál a Glirex NatureDecor - Levélkeverék?  Természetközeli dekoráció Remek búvóhely Szárított Nem túl törékeny Kézzel válogatott  Tisztított A levélkeverék apróbb és nagyméretű leveleket is tartalm..
1 690 Ft-tól
Nettó ár:1 331 Ft
Tételek: 1 - 15 / 15 (1 oldal)
1
false
false
true
Törlés
Módosítás
tr