Kategóriák
Kosarad

A karácsonyi időszak miatt szállítási időnk 2-7 munkanapra növekedhet!

Glirex NaturePellets - Kukorica pellet

Glirex NaturePellets - Kukorica pellet
Glirex NaturePellets - Kukorica pellet
Glirex NaturePellets - Kukorica pellet
Glirex NaturePellets - Kukorica pellet
Glirex NaturePellets - Kukorica pellet
Glirex NaturePellets - Kukorica pellet
Glirex NaturePellets - Kukorica pellet
 • Készlet: Raktáron
 • Hűségpont: 10
 • Cikkszám: G194
 • Szállítás: 1-3 munkanap
390 Ft
Nettó ár: 307 Ft
Ár hűségpontokban: 307

Elérhető opciók

A kukorica pellet természetes, egészséges nassolnivaló kedvenceink számára.

Mit kínál a Glirex NaturePellets - Kukorica pellet

 • Magas minőség 
 • Ízletes csemege
 • Tartósítószerektől és adalékanyagoktól mentes
 • Értékes aminosavakat, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz
 • Hozzájárul az egészség megőrzéséhez

Miből és hogyan készült?

A Glirex kukorica pellet 100%-ban hazai kukoricából készült. Teljes mértékben természetes, tartósítószerektől és egyéb adalékanyagoktól mentesA pelletálásnak köszönhetően könnyen emészthető, értékes tápanyagait kedvencünk szervezete könnyedén feldolgozza. A legtöbb kisállat felettébb ízletesnek találja, ezért a barátkozás segítésére, szelídítésre is alkalmas

Milyen hatása van az egészségre? 

A kukorica megannyi fontos aminosav, ásványi anyag és vitamin található benne, magas az A-, B1-, B2- , B3-, B6-, C- és E-vitamintartalma, illetve a magnézium-, kálium-, kalcium-, foszfor-, kén-, vas- és folsavtartalma. A szervezetre számos pozitív hatása van, többek között serkenti az emésztőrendszert és idegrendszert.

Miért jó a pellet?

 • Jó eltarthatóság, magasabb minőség 
  A megfelelő technikának köszönhetően az alapanyagok tápértéke, a fontos ásványi anyagok, vitaminok, nyomelemek a pelletálás során nem roncsolódnak, nem érnek kevesebbet, mint természetes formában. Ugyanakkor természetes formában a tárolás során hamarabb veszítenek tápértékükből, a pelletált alapanyag tovább őrzi meg értékeit.
 • Ízletesebb
  A alapanyagok ízminősége pelletálva jelentősen magasabb, mint természetes, szárított formában. A pelletek tehát rendkívül ízletesek, zamatosak.
 • Csökken a hulladék mennyisége
  Ha volt már szerencsétek természetes formájú, szárított gyógynövényfélékhez, biztosan tapasztaltátok már, hogy a száraz levelek könnyedén törnek, egyes esetekben porhadnak, a virágok értékes virágpora kihullik stb. Akarva-akaratlanul ezáltal a természetes formájú eleség viszonylag nagy része hulladékként végzi. A pellettel ez a probléma kiküszöbölhető, nincs több kárba ment törmelék!
 • A kevesebb néha több
  A pelletált forma egy tömörített forma, így egyetlen szem pellet jóval több, mint amennyinek tűnik. Így tehát elegendő belőle jóval kevesebbet adni, mint amennyit a természetes formájú eledelből adnánk. S ez különösen nagy előny, ha kisállatunk rossz evő, beteg, gyenge.
 • Beteg és fogproblémás kedvenceink is könnyen fogyaszthatják
  A pellet egy kevés vízzel felöntve hamar felpuhul és pépessé válik, így a beteg, gyenge, illetve rágási nehézségekkel küzdő kisállatok sokkal könnyebben tudják elfogyasztani.
 • Könnyebb tárolás
  A pellet sokkal kisebb helyet foglal, bármilyen tasakban vagy dobozkában bármely polcon elfér, kosz és törmelék nélkül, higiénikusabban, sokkal könnyebben tárolható.
 • Biztonság
  A pelletálásnak köszönhetően azon növények vagy növényi részek is minden gond nélkül, biztonsággal etethetők, melyek normál formájukban veszélyesek lehetnek, például szúrósak, tüskések.

Milyen állatoknak és milyen mennyiségben javasolt? 

A kukorica pellet az elsősorban magokkal táplálkozó, mindenevő fajoknak javasolt: hörcsögöknek, egereknek, mókusoknak, patkányoknak, azonban ügyelni kell a mennyiségre. Hetente legfeljebb egy-két alkalommal javasolt egy kevés kukorica pellet. 

Az elsősorban fűfélékkel táplálkozó, növényevő fajoknak - mint a nyúl, tengerimalac, csincsilla, degu - a kukorica pellet nem javasolt.

Írj véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
1
false
false
true
Törlés
Módosítás
tr