Kategóriák
Kosarad

Glirex NatureBundle - Amaránt

Glirex NatureBundle - Amaránt
Glirex NatureBundle - Amaránt
Glirex NatureBundle - Amaránt
Glirex NatureBundle - Amaránt
Glirex NatureBundle - Amaránt
Glirex NatureBundle - Amaránt
Glirex NatureBundle - Amaránt
Glirex NatureBundle - Amaránt
Glirex NatureBundle - Amaránt
 • Készlet: Elfogyott
 • Hűségpont: 10
 • Cikkszám: G015
 • Szállítás: 2-5 munkanap
990 Ft
Nettó ár: 780 Ft
Ár hűségpontokban: 543

Elérhető opciók

Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába, némi kalandot a mindennapjaiba! 

Mit kínál a Glirex NatureBundle - Amaránt?

 • Felébreszti a gyűjtögető ösztönöket
 • Szórakoztató elfoglaltságot nyújt
 • Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást
 • Segíti a fogkoptatást
 • Ízletes csemege
 • Értékes aminosavakat, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz
 • Hozzájárul az egészség megőrzéséhez
 • Megbízható magyar termőföldről származik
 • Természetes dekoráció

Vissza a természetbe!

Eredeti formájában az amaránt felidézi a vadon világát, ahol az élelmet nem egy csillogó tálkában tolják gondosan elkészítve kedvencünk orra elé, hanem igenis meg kell küzdenie érte. Tűzzük az alomba, akasszuk fel a ketrecre vagy egyszerűen csak fektessünk el néhány szál amarántot kisállatunk lakhelyén! Igazi kihívást jelent majd számára a csemege felkutatása, elérése, leszedése, végül az apró magvak egyesével való kibontogatása. Sokuk azonnal nekiáll belakmározni az immáron jól megérdemelt, ínycsiklandó falatokat, míg mások inkább összegyűjtik, elraktározzák ínségesebb időkre. Akárhogyan is, de remek elfoglaltságot nyújt, elűzi az unalmat és csillapítja az esetlegesen abból fakadó nem kívánt rács és tereptárgyak rágcsálását, valamint elősegíti a fogkoptatást.
Nem utolsó sorban az amaránt nagyszerű dekorációként szolgál kedvencünk lakhelyén, melynek köszönhetően kisállatunk és mi is közelebb érezhetjük magunkat a természethez. 

Milyen hatása van az egészségre?

Az amaránt kiváló energiaforrás, rendkívül egészséges, gazdag az esszenciális aminosavakban, magas a magnézium-, kálium-, kalcium-, foszfor-, cink- és vastartalma, valamint a B2- , B6-, E- és C-vitamintartalma. Számos pozitív hatása mellett hozzájárul a csontok és az emésztőrendszer egészségéhez.

Milyen állatoknak és milyen mennyiségben javasolt? 

Hörcsögök, egerek, mókusok, patkányok:
Az amaránt elsősorban magokkal táplálkozó, mindenevő fajoknak javasolt: hörcsögöknek, egereknek, mókusoknak, patkányoknak. Adható napi szinten, azonban ügyeljünk rá, hogy mellette is változatos legyen az étrendje és minden szükséges tápanyagból megfelelő mennyiséget vihessen be szervezetébe. Az amarántot is, mint minden kiegészítő eleséget, célszerű belekalkulálni a napi élelembe, és nem pedig teljes egészében amellé adni, ezzel elkerülhető a túletetés, elhízás és ezekből fakadó egyéb probléma.
 

Nyulak, tengerimalacok, csincsillák, deguk:
Az amaránt rendkívül magas rosttartalommal bír és nem tartozik a gabonák közé, olykor-olykor kis mennyiségben etethető elsősorban fűfélékkel táplálkozó, növényevő fajokkal is, mint a nyúl, tengerimalac, csincsilla, degu. Tápanyagokban gazdag nassolnivaló. A vadonban a főként fűevő fajok magukhoz vesznek a természetben előforduló aprómagvakat is, azonban csak minimális mennyiségben, fő táplálékukat a fű és ezernyi más mezei növény alkotja, így az amaránt, mint minden magvas növény, csak alkalomadtán - körülbelül havonta egyszer - javasolt, kis mennyiségben.

Írj véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
1
false
false
true
Törlés
Módosítás
tr