Kategóriák
Kosarad

Glirex NatureSupplies - Homokozóláda

Glirex NatureSupplies - Homokozóláda
Glirex NatureSupplies - Homokozóláda
Glirex NatureSupplies - Homokozóláda
Glirex NatureSupplies - Homokozóláda
Glirex NatureSupplies - Homokozóláda
Glirex NatureSupplies - Homokozóláda
Glirex NatureSupplies - Homokozóláda
Glirex NatureSupplies - Homokozóláda
Glirex NatureSupplies - Homokozóláda
Glirex NatureSupplies - Homokozóláda
Glirex NatureSupplies - Homokozóláda
 • Készlet: Raktáron
 • Hűségpont: 20
 • Cikkszám: G318
 • Szállítás: 2-8 munkanap
2 990 Ft
Nettó ár: 2 354 Ft
Ár hűségpontokban: 2196

Elérhető opciók

Természetes, biztonságos, praktikus fa homokozó, ásóláda kisállataink számára.

Mit kínál a Glirex NatureSupplies - Homokozóláda? 

 • Magas minőség
 • Stabil és masszív
 • Természetes, biztonságos alapanyagokból készült
 • Komfortos, megfelelően választott méretek
 • Praktikus, kisállataink igényeihez igazítva
 • Színvonalas tervezés
 • Igényes megmunkálás
 • Kézműves termék
 • Időtálló

A fedett homokozó teljes méretei:

 • S méret: H: 23 cm Sz: 15 cm M: 9,5 cm (elsősorban törpehörcsögök és a legtöbb egérfaj számára)
 • M méret: H: 23 cm Sz: 23 cm M: 12,5 cm (elsősorban minden hörcsögfaj, mongol futóegerek, deguk és csincsillák számára)

Vissza a természetbe!

Sok kisállat - mint például a deguk, hörcsögök és számos egérfaj - természetes körülmények között az élőhelyükön meglehetősen nagy mennyiségben fellelhető homokos területeken fürdőzik, a homokban való hempergéssel és áskálódással tisztítja bundáját. Az egészséges szőrzet érdekében elengedhetetlen, hogy fogságban is biztosítsuk számukra a homokfürdőt. A homokszemcsék alaposan megtisztítják a bundát és megkötik a felesleges faggyút, ezzel hozzájárulnak a gyönyörű, fényes szőrzethez, valamint növelik kedvenceink komfortérzetét. 
Fürdőhomoknak kitűnő választás a Glirex fürdőhomok, mely speciális, kvarcmentes homokból készült, finom szemcséi gömbölyűek, mindennemű vegyi anyagtól és szennyeződéstől mentes, így biztonságosan használható, a kisállatok igényeihez igazodik.
S ha a homok már megvan, csak az a kérdés, hogy mibe is tegyük. Erre a Glirex homokozóláda szuper megoldást kínál.

Tipp: a homokozóba nem csak homokot tehetünk! A homokozóláda kiválóan alkalmas további talajtípusok elhelyezésére kedvencünk lakhelyén, tehetünk bele például csutkaalmot, melyben való áskálódás kiváló karomkoptató, vagy tiszta földet, az ezzel töltött ásóládáért földalatti életmódot folytató kedvenceink garantáltan odáig lesznek!

A megfelelően választott méretek és kialakítás fontossága

Ahhoz, hogy kedvencünk igazán komfortosan érezze magát, és teljes beleéléssel, nyugalommal tisztálkodhasson, hempereghessen, áskálódhasson a homokban, rendkívül fontos a megfelelő méretválasztás; a homokozónak elég nagynak és mélynek kell lennie a kényelmes fürdőzéshez, mozgáshoz. 
A fizikális biztonság is rendkívül fontos egy homokozó kialakításában: az élek lekerekítettek, nincsenek apró rések vagy kisebb, akár csak díszítő célzatú nyílások, melyekbe kisállatunk lába vagy más testrésze beakadhat.
Mivel a láda nem fedett, bármikor könnyedén hozzáférhető mind a gazdi, mind a kisállat részéről, s megkönnyíti a homokozó higiéniai szemmeltartását és tisztítását, valamint élvezhetjük kisállatunk önfeledt fürdőzésének örömteli látványát.

Természetes és biztonságos alapanyagok

A Glirex fa homokozók minden egyes eleme nyírfából készült, mely ártalmatlan és biztonságos faanyag. Sok más fával szemben a nyír mentes a toxikus anyagoktól, mérgező gyantától, irritációt okozó illóolajaktól. Az elemek nem toxikus ragasztó segítségével kerültek összeillesztésre, teljes mértékben mentesek a különféle hegyes és szúrós kapcsoktól, szögektől, csavaroktól vagy más alapanyagoktól, melyek rágcsálás esetén sérülést okozhatnak. A homokozók kezeletlenek, mentesek mindenféle festékanyagtól és más vegyszerektől.

Magas minőségű kézműves termék

A homokozók kétkezi megmunkálással készülnek meglehetősen vastag és erős nyírfalemezekből, csapolt illesztéssel, minek köszönhetően homokozóink rendkívül stabilak, masszívak, ellenállóak. Minden egyes elemet magunk készítünk, majd vizsgálunk át, finomítunk és csiszolunk, hogy a fa felületek simák, szálkamentesek legyenek. A homokozókat kézzel állítjuk össze és magunk ellenőrizzük, hogy minden része tökéletes-e, így biztosítva az exkluzív minőséget.

Tipp: a nyári forróságban érdemes lehet a fürdőhomokot hűtőben vagy akár fagyasztóban tárolni, s közvetlenül onnan önteni kedvencünk homokozójába – a hűvös homok rendkívül kényelmes hűtési módot kínál kisállatunk számára.

Figyelem! A homokozónak (homokkal töltve) viszonylag nagy súlya van, ezért érdemes lábakra állítani vagy stabil talajra helyezni; kedvencünk lakhelyének aljzatára, nem pedig az alom tetejére, esetleg alommentes polcra, emeletre, emelvényre. Ugyanis ha kisállatunk az alom tetejére helyezett homokozó alá beássa magát, ránehezedik a homokozó súlya, és különösképp kistestű kedvenceink (hörcsögök, egerek) esetén ez életveszélyes lehet! 

Írj véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
Rossz
1
false
false
true
Törlés
Módosítás
tr