Kategóriák
Kosarad

Csapj le rá!

Itt találhatók azon különleges termékek, melyek nem kerültek be webshopunk alapkínálatába, illetve valamiben eltérnek azoktól, így csak limitált számban elérhetők – gyakran csupán egyetlen egy darab! Csapj le rájuk rendkívül kedvező áron!

Glirex NatureSupplies - Műanyag futókerék (kisebb testű állatoknak) méret: 25,5 cm - Csapj le rá! Glirex NatureSupplies - Műanyag futókerék (kisebb testű állatoknak) méret: 25,5 cm - Csapj le rá!
-22 %
Csapj le rá!  Ez a termék csak limitált számban várásolható meg, nem szerepel a Glirex alap termékkínálatában, vagy nem egyezik azzal. Miben más? Miben tér el az alapkínálatban található Glirex ForOwner - Műanyag futókerék (kisebb testű állatoknak) terméktől?  A futókerekek műa..
7 790 Ft-tól 9 990 Ft
Nettó ár:6 134 Ft
Glirex NatureSupplies - Jégakkus hűtőtető egy- és kétkamrás házakhoz (méret: M) - Csapj le rá! Glirex NatureSupplies - Jégakkus hűtőtető egy- és kétkamrás házakhoz (méret: M) - Csapj le rá!
-8 %
Csapj le rá!  Ez a termék csak limitált számban várásolható meg, nem szerepel a Glirex alap termékkínálatában vagy eltér attól. Miben más? Miben tér el az alapkínálatban található Glirex NatureSupplies – Jégakkus hűtőtető egy- és kétkamrás házakhoz terméktől?  Ez a hűtőtető csa..
5 990 Ft-tól 6 490 Ft
Nettó ár:4 717 Ft
Glirex NatureSupplies - Kerámia szálaseledel tartó talpas - Csapj le rá! Glirex NatureSupplies - Kerámia szálaseledel tartó talpas - Csapj le rá!
-23 %
Csapj le rá!  Ez a termék csak limitált számban várásolható meg, nem szerepel a Glirex alap termékkínálatában, vagy nem egyezik azzal. Miben más? Miben tér el az alapkínálatban található Glirex NatureSupplies - Kerámia szálaseledel tartó talpas terméktől?  A termék egyik sarkán..
1 990 Ft-tól 2 590 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Glirex NatureSupplies - Futókerék (nagyobb testű állatoknak) méret: 50 cm- Csapj le rá! Glirex NatureSupplies - Futókerék (nagyobb testű állatoknak) méret: 50 cm- Csapj le rá!
-18 %
Csapj le rá!  Ez a termék csak limitált számban várásolható meg, nem szerepel a Glirex alap termékkínálatában, vagy nem egyezik azzal. Miben más? Miben tér el az alapkínálatban található Glirex NatureSupplies - Futókerék (nagyobb testű állatoknak) terméktől?  A kerékre véletlen..
21 190 Ft-tól 25 990 Ft
Nettó ár:16 685 Ft
Glirex ForOwner - Eledeltároló üveg - Csapj le rá! Glirex ForOwner - Eledeltároló üveg - Csapj le rá!
-23 %
Csapj le rá!  Ez a termék csak limitált számban várásolható meg, nem szerepel a Glirex alap termékkínálatában vagy eltér attól. Miben más? Miben tér el az alapkínálatban található Glirex ForOwner – Eledeltároló üveg terméktől?  A kupakon a lézergravírozás közben rossz volt a fó..
1 990 Ft-tól 2 590 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Glirex NatureSupplies - Hűtőlap (kör alakú) - Csapj le rá! Glirex NatureSupplies - Hűtőlap (kör alakú) - Csapj le rá!
-21 %
Csapj le rá!  Ez a termék csak limitált számban várásolható meg, nem szerepel a Glirex alap termékkínálatában vagy eltér attól. Miben más? Miben tér el az alapkínálatban található Glirex NatureSupplies – Hűtőlap terméktől?  A hűtőlap fa keretének szélén van egy kisebb sérülés (..
1 490 Ft-tól 1 890 Ft
Nettó ár:1 173 Ft
Glirex NatureBits - Luffa korongok (10 db) - Csapj le rá! Glirex NatureBits - Luffa korongok (10 db) - Csapj le rá!
-59 %
Csapj le rá!  Ez a termék csak limitált számban várásolható meg, nem szerepel a Glirex alap termékkínálatában, vagy nem egyezik azzal. Miben más? Miben tér el az alapkínálatban található Glirex NatureBits – Luffa korongok terméktől?  Ezek a luffa korongok kicsit kisebbek, gyeng..
490 Ft-tól 1 190 Ft
Nettó ár:386 Ft
Glirex NatureTreasures - Egyéni mix fűevőknek (100g) - Csapj le rá! Glirex NatureTreasures - Egyéni mix fűevőknek (100g) - Csapj le rá!
-26 %
Csapj le rá!  Ez a termék csak limitált számban várásolható meg, nem szerepel a Glirex alap termékkínálatában, vagy nem egyezik azzal. Miben más? Ez egy speciálisan összeállított egyéni mix, csupán néhány darab van belőle! Természetes, ínycsiklandó kiegészí..
1 990 Ft-tól 2 690 Ft
Nettó ár:1 567 Ft
Hörcsögműhely - Glirex NatureSupplies - Emeletes ház - Csapj le rá! Hörcsögműhely - Glirex NatureSupplies - Emeletes ház - Csapj le rá!
-25 %
Csapj le rá!  Ez a termék csak limitált számban várásolható meg, nem szerepel a Glirex alap termékkínálatában. Miben más? Miben tér el az alapkínálatban található Hörcsögműhely - Glirex NatureSupplies - Emeletes ház terméktől?  Ezek a házikók régebbi modellek, kicsit más a dizá..
2 990 Ft-tól 3 990 Ft
Nettó ár:2 354 Ft
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)
1
false
false
true
Törlés
Módosítás
tr