Kategóriák
Kosarad

Csapj le rá!

Itt találhatók azon különleges termékek, melyek nem kerültek be webshopunk alapkínálatába, illetve valamiben eltérnek azoktól, így csak limitált számban elérhetők – gyakran csupán egyetlen egy darab! Csapj le rájuk rendkívül kedvező áron!

Csapj le rá!  Ez a termék csak limitált számban várásolható meg, nem szerepel a Glirex alap termékkínálatában, vagy nem egyezik azzal. Miben más? Miben tér el az alapkínálatban található Hörcsögműhely - Glirex NatureSupplies - Körház terméktől?  Ez a körház a jelenlegi alapkíná..
2 990 Ft-tól
Nettó ár:2 354 Ft
Csapj le rá!  Ez a termék csak limitált számban várásolható meg, nem szerepel a Glirex alap termékkínálatában, vagy nem egyezik azzal. Miben más? Ez egy speciálisan összeállított egyéni mix, nincs belőle még egy! Természetes, ínycsiklandó kiegészítő eleség ..
1 290 Ft-tól
Nettó ár:1 016 Ft
Csapj le rá!  Ez a termék csak limitált számban várásolható meg, nem szerepel a Glirex alap termékkínálatában.  A lándzsás útifű maghéj természetes étrend kiegészítő, mely támogatja az emésztőrendszer egészséges működését. Mit kínál a Glirex Herbaria - Útifű maghéj?  ..
450 Ft-tól
Nettó ár:354 Ft
Csapj le rá!  Ez a termék csak limitált számban várásolható meg, nem szerepel a Glirex alap termékkínálatában.    Természetes, biztonságos, praktikus agyag homokozó kisállataink számára. Mit kínál a Glirex NatureSupplies – Kerámia homokozó?  Magas minőség Mosható..
1 690 Ft-tól
Nettó ár:1 331 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)
1
false
false
true
Törlés
Módosítás
tr