Kategóriák
Kosarad

Teljes értékű eledelek

Glirex teljes értékű eledel dzsungáriai-, campbell- és hibrid törpehörcsögök számára Glirex teljes értékű eledel dzsungáriai-, campbell- és hibrid törpehörcsögök számára
Népszerű
A Glirex hibrid* hörcsögeleség egyedülálló gondoskodással, speciálisan a hibrid törpehörcsögök, valamint a dzsungáriai- és campbell törpehörcsögök igényei szerint kifejlesztett, teljes értékű, természetes eledel. Mit kínál a Glirex hibrid hörcsögeleség?  Magas minőség Mindig friss és ízl..
1 290 Ft-tól
Nettó ár:1 016 Ft
Glirex teljes értékű eledel szíriai aranyhörcsögök számára Glirex teljes értékű eledel szíriai aranyhörcsögök számára
Népszerű
A Glirex aranyhörcsögeleség egyedülálló gondoskodással, speciálisan az aranyhörcsögök igényei szerint kifejlesztett, teljes értékű, természetes eledel. Mit kínál a Glirex aranyhörcsögeleség?  Magas minőség Mindig friss és ízletes 51 természetes összetevővel gondoskodik a változatosságr..
1 290 Ft-tól
Nettó ár:1 016 Ft
A Glirex törpehörcsögeleség egyedülálló gondoskodással, speciálisan a törpehörcsögök, különösen a roborovszki- és kínai csíkos törpehörcsögök igényei szerint kifejlesztett, teljes értékű, természetes eledel. Mit kínál a Glirex törpehörcsögeleség?  Magas minőség Mindig friss és ízletes 4..
1 290 Ft-tól
Nettó ár:1 016 Ft
Glirex alap magkeverék dzsungáriai-, campbell- és hibrid törpehörcsögök számára Glirex alap magkeverék dzsungáriai-, campbell- és hibrid törpehörcsögök számára
Népszerű
A Glirex hibrid* alap magkeverék egyedülálló gondoskodással, speciálisan a hibrid törpehörcsögök, valamint a dzsungáriai- és campbell törpehörcsögök igényei szerint kifejlesztett, természetes eledelalap. Mit kínál a Glirex hibrid eleségalap?  Magas minőség Mindig friss és ízletes 27 ap..
890 Ft-tól
Nettó ár:701 Ft
A Glirex szíriai aranyhörcsög alap magkeverék egyedülálló gondoskodással, speciálisan szíriai aranyhörcsögök igényei szerint kifejlesztett, természetes eledelalap. Mit kínál a Glirex aranyhörcsög eleségalap?  Magas minőség Mindig friss és ízletes 34 aprómaggal és gabonafélével gondosko..
890 Ft-tól
Nettó ár:701 Ft
A Glirex törpehörcsög alap magkeverék egyedülálló gondoskodással, speciálisan roborovszki- és kínai csíkos törpehörcsögök igényei szerint kifejlesztett, természetes eledelalap. Mit kínál a Glirex törpehörcsög eleségalap?  Magas minőség Mindig friss és ízletes 29 aprómaggal és gabonafél..
890 Ft-tól
Nettó ár:701 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)
1
false
false
true
Törlés
Módosítás
tr