Kategóriák
Kosarad

Teljes értékű eledelek

Glirex teljes értékű eledel JUNIOR dzsungáriai-, campbell- és hibrid törpehörcsögök számára Glirex teljes értékű eledel JUNIOR dzsungáriai-, campbell- és hibrid törpehörcsögök számára
Népszerű
A Glirex hibrid* hörcsögeleség egyedülálló gondoskodással, speciálisan a fiatal hibrid törpehörcsögök, valamint a dzsungáriai- és campbell törpehörcsögök igényei szerint kifejlesztett, teljes értékű, természetes eledel. Mit kínál a Glirex hibrid hörcsögeleség?  Magas minőség Mindig friss..
1 690 Ft-tól
Nettó ár:1 331 Ft
Glirex teljes értékű eledel SENIOR dzsungáriai-, campbell- és hibrid törpehörcsögök számára Glirex teljes értékű eledel SENIOR dzsungáriai-, campbell- és hibrid törpehörcsögök számára
Népszerű
A Glirex hibrid* senior hörcsögeleség egyedülálló gondoskodással, speciálisan az idősödő hibrid törpehörcsögök, valamint a dzsungáriai- és campbell törpehörcsögök igényei szerint kifejlesztett, teljes értékű, természetes eledel. Mit kínál a Glirex senior hibrid hörcsögeleség?  Magas minősé..
1 690 Ft-tól
Nettó ár:1 331 Ft
Glirex teljes értékű eledel JUNIOR szíriai aranyhörcsögök számára Glirex teljes értékű eledel JUNIOR szíriai aranyhörcsögök számára
Népszerű
A Glirex aranyhörcsögeleség egyedülálló gondoskodással, speciálisan a fiatal aranyhörcsögök igényei szerint kifejlesztett, teljes értékű, természetes eledel. Mit kínál a Glirex aranyhörcsögeleség?  Magas minőség Mindig friss és ízletes 51 természetes összetevővel gondoskodik a változat..
1 690 Ft-tól
Nettó ár:1 331 Ft
A Glirex aranyhörcsögeleség egyedülálló gondoskodással, speciálisan az aranyhörcsögök igényei szerint kifejlesztett, teljes értékű, természetes eledel. Mit kínál a Glirex senior aranyhörcsögeleség?  Magas minőség Mindig friss és ízletes 51 természetes összetevővel gondoskodik a változa..
1 690 Ft-tól
Nettó ár:1 331 Ft
A Glirex törpehörcsögeleség egyedülálló gondoskodással, speciálisan a fiatal törpehörcsögök, különösen a roborovszki- és kínai csíkos törpehörcsögök igényei szerint kifejlesztett, teljes értékű, természetes eledel. Mit kínál a Glirex törpehörcsögeleség?  Magas minőség Mindig friss és ízle..
1 690 Ft-tól
Nettó ár:1 331 Ft
A Glirex törpehörcsögeleség egyedülálló gondoskodással, speciálisan az idősödő törpehörcsögök, különösen a roborovszki- és kínai csíkos törpehörcsögök igényei szerint kifejlesztett, teljes értékű, természetes eledel. Mit kínál a Glirex senior törpehörcsögeleség?  Magas minőség Mindig fris..
1 690 Ft-tól
Nettó ár:1 331 Ft
Glirex alap magkeverék dzsungáriai-, campbell- és hibrid törpehörcsögök számára Glirex alap magkeverék dzsungáriai-, campbell- és hibrid törpehörcsögök számára
Népszerű
A Glirex hibrid* alap magkeverék egyedülálló gondoskodással, speciálisan a hibrid törpehörcsögök, valamint a dzsungáriai- és campbell törpehörcsögök igényei szerint kifejlesztett, természetes eledelalap. Mit kínál a Glirex hibrid eleségalap?  Magas minőség Mindig friss és ízletes 27 ap..
1 290 Ft-tól
Nettó ár:1 016 Ft
A Glirex szíriai aranyhörcsög alap magkeverék egyedülálló gondoskodással, speciálisan szíriai aranyhörcsögök igényei szerint kifejlesztett, természetes eledelalap. Mit kínál a Glirex aranyhörcsög eleségalap?  Magas minőség Mindig friss és ízletes 34 aprómaggal és gabonafélével gondosko..
1 290 Ft-tól
Nettó ár:1 016 Ft
A Glirex törpehörcsög alap magkeverék egyedülálló gondoskodással, speciálisan roborovszki- és kínai csíkos törpehörcsögök igényei szerint kifejlesztett, természetes eledelalap. Mit kínál a Glirex törpehörcsög eleségalap?  Magas minőség Mindig friss és ízletes 29 aprómaggal és gabonafél..
1 290 Ft-tól
Nettó ár:1 016 Ft
A Glirex fehérjecsökkentett hörcsögeleség egyedülálló gondoskodással, speciálisan az alacsony fehérjebevitelt igénylő – például vesebeteg  – hörcsögök részére kifejlesztett, teljes értékű, természetes eledel. Alkalmas törpe- és aranyhörcsögök számára egyaránt.  Mit kínál a Glirex fehérjecsökkent..
1 690 Ft-tól
Nettó ár:1 331 Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)
1
false
false
true
Törlés
Módosítás
tr