Kategóriák
Kosarad

Használati tárgyak és ajándékok

Légmentesen záró üvegedény a különféle kisállateledelek tárolásához. Mit kínál a Glirex ForOwner - Eledeltároló üveg?  Magas minőség Légmentesen zár Valódi üveg Lézergravírozott bambusztető Kézműves termék Praktikus és esztétikus Természetes  Méretek: M: 15 cm, Ø: 10,5 cm, ..
2 590 Ft-tól
Nettó ár:2 039 Ft
A Glirex fa mérőkanállal az adagolás gyerekjáték! A fő- és kiegészítő eledelek megfelelő adagolása rendkívül fontos kiskedvenceink egészségének szempontjából. A Glirex mérőkanál segít mértéket tartani, hogy a számukra legoptimálisabban etethessük kisállatainkat. A fa mérőkanál erős, masszív, i..
590 Ft-tól
Nettó ár:465 Ft
A Glirex mérőkanállal az adagolás gyerekjáték! A fő- és kiegészítő eledelek megfelelő adagolása rendkívül fontos kiskedvenceink egészségének szempontjából. A Glirex mérőkanál segít mértéket tartani, hogy a számukra legoptimálisabban etethessük kisállatainkat.  Egy teli mérőkanál 4-5 g magalapú..
290 Ft-tól
Nettó ár:228 Ft
Glirex logót mintázó, lézeres technikával készült, kézműves kulcstartó fából. Mit kínál a Glirex ForOwner - Glirex kulcstartó?  Magas minőség Kézműves termék Lézergravírozott, lézervágott Fából készült, természetes Egyedi ajándék Örök emlék A természetbarát, nyírfából lézergr..
390 Ft-tól
Nettó ár:307 Ft
Kisállatainkat mintázó, lézervágott, kézműves kulcstartó fából, hogy kedvenceink mindig és mindenhol velünk lehessenek. Mit kínál a Glirex ForOwner - Sziluett kulcstartó?  Magas minőség Kézműves termék Lézervágott Fából készült, természetes Örök emlék Kiváló ajándék A termész..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
Kisállataink lábnyokát mintázó, lézergravírozott és lézervágott, kézműves kulcstartó fából, hogy kedvenceink mindig és mindenhol velünk lehessenek. Mit kínál a Glirex ForOwner - Lábnyom kulcstartó?  Magas minőség Kézműves termék Lézergravírozott és lézervágott Fából készült, természet..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
Kisállatainkat mintázó, lézervágott, kézműves kulcstartó fából, akár névvel ellátva, hogy kedvenceink mindig és mindenhol velünk lehessenek. Mit kínál a Glirex ForOwner - Egyedi kisállatos kulcstartó?  Magas minőség Kézműves termék Lézergravírozott, lézervágott Fából készült, természe..
390 Ft-tól
Nettó ár:307 Ft
Kisállatokat mintázó, lézeres technikával fából készült, kirakós játék. Mit kínál a Glirex ForOwner - Puzzle?  Kézműves termék Lézervágott Fából készült, természetes Remek szórakozás Egyedi ajándék A természetbarát, nyírfából lézervágó technikával készült, kisállataink sziluett..
2 490 Ft-tól
Nettó ár:1 961 Ft
Nem tudod, mit adj ajándékba? Válassz ajándékutalványt, mellyel az öröm garantált! Ezzel nem lőhetsz mellé! Karácsony vagy húsvét? Szülinap vagy névnap? Valentín nap vagy évforduló? Ötös lett a bizonyítványa vagy más valamit ünnepelnétek? Esetleg csak úgy meglepnéd szeretted valamivel, hogy ki..
2 500 Ft-tól
Nettó ár:1 969 Ft
Glirex NatureSupplies - Fecskendő (gyógyszerezéshez, kényszeretetéshez) Glirex NatureSupplies - Fecskendő (gyógyszerezéshez, kényszeretetéshez)
Népszerű
1 ml-es, 3 ml-es és 6 ml-es, steril, műanyag fecskendő (tű nélkül) kényszeretetéshez vagy gyógyszerbeadáshoz. Mit kínál a Glirex NatureSupplies – Fecskendő?  Kimagasló minőség Tized, század osztás Pontos adagolás Könnyed használat Legapróbb kedvenceinknek is jó Steril csomagolás ..
170 Ft-tól
Nettó ár:134 Ft
Tételek: 1 - 10 / 10 (1 oldal)
1
false
false
true
Törlés
Módosítás
tr