Kategóriák
Kosarad

Támogatói termékek

A már jól ismert “Gazdálkodj okosan!” társasjáték egyedi hörcsögös verziója a “Raktározz okosan!” – vidám oktatójáték az egész családnak, melynek megvásárlásával a hörcsögmentés munkáját támogatod!  Mit kínál a Glirex ForOwner - Raktározz okosan?  Kézműves termék Egyedülálló különlegesség..
14 990 Ft-tól
Nettó ár:11 803 Ft
A támogatói kártyával segítheted a Csincsillamentés munkáját.  Ments életet! A támogatói kártya megvásárlásával hozzájárulhatsz egy apró élet megmentéséhez. A kártya összegének 100%-át a hányatott sorsú, mentett csincsillák ellátására, az eledelekre, felszerelésekre, gyógyszerekre és orvosi ke..
200 Ft-tól
Nettó ár:157 Ft
A támogatói kártyával segítheted a Degumentés munkáját.  Ments életet! A támogatói kártya megvásárlásával hozzájárulhatsz egy apró élet megmentéséhez. A kártya összegének 100%-át a hányatott sorsú, mentett deguk ellátására, az eledelekre, felszerelésekre, gyógyszerekre és orvosi kezelésekre fo..
200 Ft-tól
Nettó ár:157 Ft
A támogatói kártyával segítheted az Egérmentés munkáját.  Ments életet! A támogatói kártya megvásárlásával hozzájárulhatsz egy apró élet megmentéséhez. A kártya összegének 100%-át a hányatott sorsú, mentett egerek ellátására, az eledelekre, felszerelésekre, gyógyszerekre és orvosi kezelésekre ..
200 Ft-tól
Nettó ár:157 Ft
A támogatói kártyával segítheted a Hörcsögmentés munkáját.  Ments életet! A támogatói kártya megvásárlásával hozzájárulhatsz egy apró élet megmentéséhez. A kártya összegének 100%-át a hányatott sorsú, mentett hörcsögök ellátására, az eledelekre, felszerelésekre, gyógyszerekre és orvosi kezelés..
200 Ft-tól
Nettó ár:157 Ft
A támogatói kártyával segítheted a Mókusmentés munkáját.  Ments életet! A támogatói kártya megvásárlásával hozzájárulhatsz egy apró élet megmentéséhez. A kártya összegének 100%-át a hányatott sorsú, mentett mókusok ellátására, az eledelekre, felszerelésekre, gyógyszerekre és orvosi kezelésekre..
200 Ft-tól
Nettó ár:157 Ft
A támogatói kártyával segítheted a Nyúlmentés munkáját.  Ments életet! A támogatói kártya megvásárlásával hozzájárulhatsz egy apró élet megmentéséhez. A kártya összegének 100%-át a hányatott sorsú, mentett nyulak ellátására, az eledelekre, felszerelésekre, gyógyszerekre és orvosi kezelésekre f..
200 Ft-tól
Nettó ár:157 Ft
A támogatói kártyával segítheted a Patkánymentés munkáját.  Ments életet! A támogatói kártya megvásárlásával hozzájárulhatsz egy apró élet megmentéséhez. A kártya összegének 100%-át a hányatott sorsú, mentett patkányok ellátására, az eledelekre, felszerelésekre, gyógyszerekre és orvosi kezelés..
200 Ft-tól
Nettó ár:157 Ft
A támogatói kártyával segítheted a Tengerimalac-mentés munkáját.  Ments életet! A támogatói kártya megvásárlásával hozzájárulhatsz egy apró élet megmentéséhez. A kártya összegének 100%-át a hányatott sorsú, mentett tengerimalacok ellátására, az eledelekre, felszerelésekre, gyógyszerekre és orv..
200 Ft-tól
Nettó ár:157 Ft
Tételek: 1 - 9 / 9 (1 oldal)
1
false
false
true
Törlés
Módosítás
tr