Kategóriák
Kosarad

Szálas, fürtös növények és ágak

Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába, némi kalandot a mindennapjaiba!  Mit kínál a Glirex NatureBundle - Amaránt? Felébreszti a gyűjtögető ösztönöket Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogkoptatást Ízletes csemege ..
990 Ft-tól
Nettó ár:780 Ft
Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába, némi kalandot a mindennapjaiba!  Mit kínál a Glirex NatureBundle - Búza? Felébreszti a gyűjtögető ösztönöket Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogkoptatást Ízletes csemege Ér..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
Glirex NatureBundle - Cickafark Glirex NatureBundle - Cickafark
Népszerű
Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába!  Mit kínál a Glirex NatureBundle - Cickafark? Ízletes gyógynövény Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogkoptatást Értékes aminosavakat, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalma..
790 Ft-tól
Nettó ár:622 Ft
Glirex NatureBundle - Fehér cirok Glirex NatureBundle - Fehér cirok
Népszerű
Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába, némi kalandot a mindennapjaiba!  Mit kínál a Glirex NatureBundle - Fehér cirok? Felébreszti a gyűjtögető ösztönöket Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogkoptatást Ízletes cseme..
370 Ft-tól
Nettó ár:291 Ft
Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába, némi kalandot a mindennapjaiba!  Mit kínál a Glirex NatureBundle - Fehér köles? Felébreszti a gyűjtögető ösztönöket Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogkoptatást Ízletes cseme..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába, némi kalandot a mindennapjaiba!  Mit kínál a Glirex NatureBundle - Fénymag? Felébreszti a gyűjtögető ösztönöket Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogkoptatást Ízletes csemege ..
550 Ft-tól
Nettó ár:433 Ft
Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába!  Mit kínál a Glirex NatureBundle - Fű köteg? Ízletes fűféle Kiváló fogkoptató Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Értékes aminosavakat, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz Megbíz..
550 Ft-tól
Nettó ár:433 Ft
Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába, némi kalandot a mindennapjaiba!  Mit kínál a Glirex NatureBundle - Kakastaréj? Mutatós, természetes dekoráció Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Felébreszti a gyűjtögető ösztönöket Ízlet..
690 Ft-tól
Nettó ár:543 Ft
Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába!  Mit kínál a Glirex NatureBundle - Koriander? Ízletes csemege, fűszernövény Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogkoptatást Értékes zsírsavakat, ásványi anyagokat és vitaminokat..
790 Ft-tól
Nettó ár:622 Ft
Glirex NatureBundle - Len Glirex NatureBundle - Len
Népszerű
Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába, némi kalandot a mindennapjaiba!  Mit kínál a Glirex NatureBundle - Len? Felébreszti a gyűjtögető ösztönöket Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogkoptatást Ízletes csemege Ért..
590 Ft-tól
Nettó ár:465 Ft
Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába!  Mit kínál a Glirex NatureBundle - Levendula (mag nélküli)? Ízletes gyógynövény Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogkoptatást Értékes aminosavakat, ásványi anyagokat és vitami..
590 Ft-tól
Nettó ár:465 Ft
Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába!  Mit kínál a Glirex NatureBundle - Levendula (magvas)? Ízletes gyógynövény Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogkoptatást Értékes aminosavakat, ásványi anyagokat és vitaminokat..
590 Ft-tól
Nettó ár:465 Ft
Glirex NatureBundle - Mákgubó Glirex NatureBundle - Mákgubó
Népszerű
Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába, némi kalandot a mindennapjaiba!  Mit kínál a Glirex NatureBundle - Mákgubó? Felébreszti a gyűjtögető ösztönöket Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogkoptatást Ízletes csemege ..
990 Ft-tól
Nettó ár:780 Ft
Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába!  Mit kínál a Glirex NatureBundle - Mezei komócsin? Ízletes fűféle Kiváló fogkoptató Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Értékes aminosavakat, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz ..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába!  Mit kínál a Glirex NatureBundle - Napraforgó (mag nélküli)? Ízletes gyógynövény Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogkoptatást Értékes aminosavakat, ásványi anyagokat és vitam..
790 Ft-tól
Nettó ár:622 Ft
Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába!  Mit kínál a Glirex NatureBundle - Nyírfaág? Ízletes gallyak Kiváló fogkoptató Fontos ásványi anyagokat tartalmaz Bujkálási lehetőséget nyújt Megbízható magyar erdészetből származik Természetes dekoráció A nyírfaág ízlet..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába, némi kalandot a mindennapjaiba!  Mit kínál a Glirex NatureBundle - Olasz mohar? Felébreszti a gyűjtögető ösztönöket Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogkoptatást Ízletes perje..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába, némi kalandot a mindennapjaiba!  Mit kínál a Glirex NatureBundle - Óriás mohar? Felébreszti a gyűjtögető ösztönöket Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogkoptatást Ízletes perje..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába, némi kalandot a mindennapjaiba!  Mit kínál a Glirex NatureBundle - Pipacs? Felébreszti a gyűjtögető ösztönöket Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogkoptatást Ízletes csemege ..
590 Ft-tól
Nettó ár:465 Ft
Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába!  Mit kínál a Glirex NatureBundle - Sáfrányos szeklice? Ízletes gyógynövény Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogkoptatást Értékes aminosavakat, ásványi anyagokat és vitaminokat..
690 Ft-tól
Nettó ár:543 Ft
Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába, némi kalandot a mindennapjaiba!  Mit kínál a Glirex NatureBundle - Sáfrányos szeklice (magvas)? Felébreszti a gyűjtögető ösztönöket Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogkoptatást..
690 Ft-tól
Nettó ár:543 Ft
Glirex NatureBundle - Sárga fürtös köles Glirex NatureBundle - Sárga fürtös köles
Népszerű
Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába, némi kalandot a mindennapjaiba!  Mit kínál a Glirex NatureBundle - Sárga fürtös köles? Felébreszti a gyűjtögető ösztönöket Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogkoptatást Ízlete..
390 Ft-tól
Nettó ár:307 Ft
Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába, némi kalandot a mindennapjaiba!  Mit kínál a Glirex NatureBundle - Tritikálé? Felébreszti a gyűjtögető ösztönöket Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogkoptatást Ízletes csemege..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
Glirex NatureBundle - Vörös fürtös köles Glirex NatureBundle - Vörös fürtös köles
Népszerű
Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába, némi kalandot a mindennapjaiba!  Mit kínál a Glirex NatureBundle - Vörös fürtös köles? Felébreszti a gyűjtögető ösztönöket Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogkoptatást Ízlete..
390 Ft-tól
Nettó ár:307 Ft
Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába, némi kalandot a mindennapjaiba!  Mit kínál a Glirex NatureBundle - Zab? Felébreszti a gyűjtögető ösztönöket Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogkoptatást Ízletes csemege Ért..
490 Ft-tól
Nettó ár:386 Ft
Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába, némi kalandot a mindennapjaiba!  Mit kínál a Glirex NatureBundle MixIt - Gabonamező? Felébreszti a gyűjtögető ösztönöket Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogkoptatást Ízletes ..
990 Ft-tól
Nettó ár:780 Ft
Glirex NatureBundle MixIt - Nyári aratás Glirex NatureBundle MixIt - Nyári aratás
Népszerű
Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába, némi kalandot a mindennapjaiba!  Mit kínál a Glirex NatureBundle MixIt - Nyári aratás? Felébreszti a gyűjtögető ösztönöket Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogkoptatást Ízlete..
990 Ft-tól
Nettó ár:780 Ft
Csempésszünk egy kis természetet kedvencünk otthonába, némi kalandot a mindennapjaiba!  Mit kínál a Glirex NatureBundle MixIt - Virágcsokor? Felébreszti a gyűjtögető ösztönöket Szórakoztató elfoglaltságot nyújt Csillapítja az unalomból fakadó rácsrágást Segíti a fogkoptatást Ízletes..
1 290 Ft-tól
Nettó ár:1 016 Ft
Tételek: 1 - 28 / 28 (1 oldal)
1
false
false
true
Törlés
Módosítás
tr